-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz #81733120 #145 üzenetére
hát én csak ebay-ről tudok üvegfóliát mert amit anno itthon néztem azok sokkal drágábbak voltak. Úgy voltam vele, hogy abból az árból külföldön veszek 3-4-et biztos, ha nem többet... na most az azóta is tökéletes, nem jött fel és elég jól állja a karcokat (csak néhány mikrokarc van rajt ami inkább csak akkor látszik, ha épp úgy fénylik.. de tényleg úgy kell keresni direkt, hogy van-e rajt karc...). Habár azt hozzá kell tennem, hogy kímélem a gépet, de fólia ennyi idő után már karcos szokott lenni (régen azok voltak a telefonjaimon, tableten)
amúgy persze biztos ebay-en is van felsőbb kategória, azok lehet komolyabb üvegfóliák, de nekem egy egyszerű ~1.000ft-os üvegfólia van a tab-on...tokot meg kwmobile márkájút vettem, tökéletesen passzol a T8-ra... Előnye a márkának, hogy német székhelyű, onnan is küldék, így pár nap alatt itt volt. (meg is lepődtem, mikor néztem, hogy onnan jött, mert a szállítás ingyenes volt)
ha viszont a komolyabbat abból a szempontból értetted, hogy erősebb legyen, tehát pl. leesés esetén "erősítse" a tablet szerkezetét, ezáltal csökkentve mondjuk a kijelzőrepedés valószínűségét, akkor lehet, hogy létezik komolyabb mint ami nekem van, ezt nemtom...Ma megjött egyébként a tablet, eddig nagyon jó. - nekem még most is jó, több mint 1 év után
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz #81733120 #163 üzenetére
Áá értem.
sonny007 amúgy ja, erre is gondoltam, mert van néhány alkalmazás ami rámenősebb és futva marad... Egyszer pl. egy seb. mérő alkalmazással volt ilyen, utána persze ment a tiltó listára. Így már a képernyő lezárása után nem futhat tovább csak ha megnyitom. Ha valamelyik alkalmazás jobban fogyaszt, akkor azt az akkumulátor beállításoknál meg tudod nézni még be is tudod állítani, hogy ne futhasson tovább lezárt képernyő esetén...
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz #81733120 #166 üzenetére
szuper
közben eszembe jutott két apróbb jelenség (hiba?) a tab-al kapcsolatban. mindegyiket olvastam máshol is, ezért gondoltam itt is beszélhetnénk erről. Kinek vannnak az alábbi "hibák" a tabletjén?
1. ha törlünk pl. egy nagyobb fájlt, akkor a helyet csak sokára, vagy újraindítás után jelzi szabadnak.... ezzel én rendszeresen találkozok.
2. a t3 8.0 esetén nálam a legkisebb hangerő is hangos sok esetben... habár ritkán használom a hangszóróját, mert vagy fülhallagtóval vagy fejlhallgatóval hallgatom. Nektek van ilyen probléma?Előbbi nem igazán nagy probléma, a másik már kissé, de azzal is együtt lehet élni én igazából már rég megszoktam, ha halkan akarok valamit hallgatni, akkor fejhallgató ...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest