Új hozzászólás Aktív témák

  • Zugi

    aktív tag

    Sziasztok! Mivel facebook csoportban erre nem sikerült megoldást találjak, gondoltam itteni szakiktól is megkérdezem, hátha.
    Nálam visszatérő probléma, hogy főleg a hosszabb rögzített edzéseknél pl. több órás gyalogtúra, a mobilra a Notify&Fitness alkalmazásba a mozgás minden adata szinkronizálásra kerül az óráról, kivéve a térkép. Magyarán a Notifyben sem tudom a térképi megjelenítős módozatban megnézni a bejárt útvonalam.

    Miután az órából átkerülnek az adatok a mobilra, azt máris exportálni szoktam .tcx fájlként, amit utána az Endomondo-ba fel tudok tölteni, de sajnos a térkép megjelenítése ilyenkor ott is lemarad. Ez esetben a képzett export file mérete is sokkal kisebb, mint akkor amikor tartalmazza a térkép adatokat is. Bárhányszor is nyomom a sync opciót, vagy próbálom újra csatlakoztatni a bluetooth kapcsolattal, vagy kilépni Notify-ből majd újra vissza, sajnos nem jön össze akkor sem a térképi adatok átvitele. (megjegyzem néha olyan is van, hogy a térképen a track csak egy része jelenik meg)
    Volt, hogy ilyenkor végül a mobilról a teljes térkép nélküli edzést töröltem a listából, majd egy "re-sync old activity from Amazfit" opcióval, megadva a pontos időpontját az edzésnek, azt újra beemeltem a Notify-ben vissza a listába, de most például még így sem akarja a térképadatokat szinkronizálni.

    Másnál is van ilyen probléma, ill. tud erre valaki megoldást?
    Minden lehetőségen végigmentem, Mifit és Notify újratelepítés, óra-mobil újraszinkronizálás, mindkettő ki majd bekapcsolása, legújabb verziókra frissítés, próbáltam másik mobillal is az egészet, de a helyzet ugyanaz. Egyszerűen tanácstalan vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák