Új hozzászólás Aktív témák

  • vince

    őstag

    Két hete MIUI 12 rendszert használok (Mi 9 SE), azóta nem jelez az óra, ha hívnak. Mi Fit + Mi Bandage van fent, MI Fitben ki van kapcsolva a hívó fél jelzése, ezt a Bandage kezeli. MIUI 11-ig nem volt gond, szépen működött, azóta viszont nem jelez, ha be van kapcsolva a hívó fél megjelenítése. Ha ezt kikapcsolom, jelzi a bejövő hívást, de ez így ugye nem túl informatív.
    Az elutasított hívást azonnal jelzi, névvel. A MIUI 11--es verzióban megjelent egyik újítás az ún. App behaviour, ahol az egyes alkalmazások viselkedését lehet monitorozni. Itt a hívások alkalmával a Mi Bandage-nél megjelenik, hogy próbálna hozzáférni a készülék adataihoz, de ezt megakadályozza a rendszer.

    Azt sejtem, hogy a MIUI rendszerben kellene keresni a hibát, de nem tudom, hol. Van, akinek működik / nem működik a hívó fél jelzése MIUI 12 rendszeren?

    "Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

Új hozzászólás Aktív témák