Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz kemcso #1186 üzenetére

    Nem kötözködésképp, csak a tapasztalataim alapján...
    Szerintem nincs olyan asztali cucc az sp1000 tized árán amit az tud. Legalábbis én nem találkoztam olyannal. A legolcsóbb erősítő amit tudok és partiban lehet vele, az RNHP, az olyan 170-180ezer Ft, és ahhoz még kell valami dac. Illetve a KUOS RealAmp még nagyon egyben van hangzásilag szerintem, legalábbis a jóval drágább Chord-okat nálam alázza (a Dave kivételével, de az baxott drága), de ennek is 1000 dolcsi a kezdő ára, ha egyáltalán forgalomba kerül valaha.
    Az egyetlen dap azok közül amivel dolgom volt (és az egyetlen A&K dap, bár a 380 copper nem volt meg), amire lecserélném a QP1r-t, az ár/érték arányokat nem figyelembe véve. Figyelembe véve, még mindig a QP1r a bestbuy számomra.
    Dinamika, tér, szeparáció és talán a hangszerhűség és részletezettség is az SP1000 javára dönt a QP1r ellenében, és én a QP1r-t asztali dac és amp-ként is használom. A Myryad Z40 el van csomagolva, mert jobb nélküle a szett, és a Z40 eredeti ára is közelítette a 150ezer huf-ot.
    Egy Teac ud503 körüli szint az amit az SP1000 ad. Legfeljebb húzósabb fejeseknél elvérzik, de ennyi szerintem.
    Az SP1000 hangzásilag nagyon egyben van. Számomra a legjobb hangú dap, és szerintem asztaliként is megállja a helyét. A QP1r is megállja.
    Tulku meg hisztis, hogy nehéz darab.
    Ő meg erős.
    De inkább ótvar BT bizbaszokkal vacakol, mikor ott a zsebében a legjobb hang. :N
    Sheratant meg leoltja, hogy a Tidal-ért feláldozza a 70mk2-őt....
    Öcsém....
    ;)

Új hozzászólás Aktív témák