Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz w.miki #20205 üzenetére

    Az a bankszámla csatolás az utóbbi kb. 10 évben egy tragédia. Arról nem a user tehet, hogy basznak adatbázist frissíteni meg nem fogadják el a Wise számlaszámait. Követelik, hogy igazi bank legyen a számlaszám mögött, miközben ők sem azok.

    Szerintem jobban jársz, ha megpróbálod elkölteni valahogy azt a pénzt olyan helyen, ahol paypalt is elfogadnak. Undorító szarláda cég. Beutalás is körülményes: napok.. Kiutalás szintén. Árfolyamkonverziójuk borzalmas és ha egyenleged van valamelyiken nem forintban, akkor muszáj forintra konvertálni, ha ki akarod utaltatni, máskülönben ott marad. Vagy elköltöd.

    Régebben pár forintot lehetett volna spórolni azzal, hogy hozzáadsz egy amerikai számlát és hát mi sem volt nyilvánvalóbb ennél, hogy ha hozzáadunk egy Wise számlaszámot, akkor ha arra ingyen kiutalják a dollárt, megúszható a konverzió. Ment a gyökölés ezerrel, még hívtak is Írországból, meg hogy küld smst. Hát nem jött össze a virtuális amerikai számla hozzáadása, aztán kiderült, hogy egy idő után senkinek sem úgy meg főleg nem, hogy most már állítólag pénzbe is kerül. Na úgyhogy ennyit erről a csudálatos cégről. Semmin nem lepődök meg. Egy valamire jó: egyenlegeket nonstop nullán hagyni, bankkártyákat hozzárendelni és a saját számládról költeni a pénzt a hozzárendelt bankkártyával. Árfolyamkonverziót meg átállítani, hogy a kártya mögötti bankét használja. De meglévő egyenleg esetén ezt se teheted meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák