Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz ACE- #19787 üzenetére

    Hát ez a sokkal egyszerűbb dolog igazából annyiban merül ki, hogy a kedves intelligens rendszerek eldöntik helyetted, hogy szerintük mi az, amit nem kéne látnod és mi az, amit igen. Ez csak kényelmesebbnek tűnik, ugyanakkor egy csomó más információtól meg elzár, ami esetleg mégis érdekelhetne.

    Ha tehetném én is egyszerűsíteném a dolgokat és megőrizném a relevanciát is. De az hogy néz már ki, hogy pl. a Google kiírja, hogy x kifejezésre van három millió találat, majd a 2-es linkre kattintva már ezredannyi sincs és a 3-mas számnál véget is ér a lista. Aztán aláhajintja, hogy az ismétlődő hasonló találatok megtekintéséhez kattintson ide. Hol a másik x millió? Régebben működött a google.com/ncr, ma már ez sem műxik, mert juszt is átdob a magyarra. És ez csak egy példa. A másik a rahedli trolltalálat meg lefordított xarfos, amit bár ne fordított volna le senki.

    Jó, akkor itt befejeztem. Aki érteni akarja, hogy mire akartam kilyukadni, az érti, aki meg nem, az tapsoljon ennek az "egyszerűsítés"nek, aminek még a cenzúrához is több köze van, mint az egyszerűséghez.

    További jó préselést kívánok! :DD :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák