Új hozzászólás Aktív témák

  • radi8tor

    MODERÁTOR

    Kaptam ma egy SMS-t Erste Banktól egy bevezetésre kerülő szolgáltatásról: Azonnali könnyített törlesztés

    A lényeg: vásárlás esetén már a POS terminálon bejelölheted hogy az adott vásárlást "minikölcsönnel" szeretnéd fizetni. Kíváncsi vagyok erre.

    Az Erste Bank egyedülálló szolgáltatásával Mastercard és Maestro betéti kártyájával intézett – POS terminálos vagy internetes – vásárlásai összegét több egyenlő részletben, a folyószámla-hitelkeretének kamatához képest alacsonyabb kamattal fizetheti vissza.
    (THM: 23,69%, kedvezményes THM a 2020.12.31-ig alkalmazott kamattal: 5,75%)
    A szolgáltatás legkorábban 2020. augusztus 17-től érhető el.

    "Amennyiben rendelkezik hozzájáruló nyilatkozattal és vásárlása összege eléri a Hirdetményben meghatározott minimum összeget, a Bank előzetes döntése alapján a vásárlás során a POS terminálon vagy az online fizetési felületen megjelenik a részletfizetésre vonatkozó konkrét ajánlat.
    Ezen ajánlatot azonnal elfogadhatja, igénye szerint módosíthatja a futamidőt, vagy elutasíthatja a részletfizetési lehetőséget (ebben az esetben a vásárlási tranzakciót normál, egyösszegű vásárlásként könyveljük).
    Jóváhagyás esetén a részletfizetési szolgáltatás részleteit a soron következő számlakivonatban írásban is megerősítjük."

    [ Szerkesztve ]

    ⭐ Stella

Új hozzászólás Aktív témák