Új hozzászólás Aktív témák
-
Because
őstag
legjobb lenne egy paneltápos itx ez a 3 ablakos böngészés, 720p mozizás amit folytatok, valamint 2-3 naponta 1 pdf vagy office doksi megnyitása nem vágja földhöz a rendszert
továbbra is Xigmatek Spirit M. a tökéletes matx kuckó, ami tényleg matx méretekkel rendelkezik
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
No bekoltoztem, a haz nagyon korrekt, sokkal kisebbnek tunik a Fractalhoz kepest, megis kenyelmesen elfer benne a minden, osszerakni is konnyu volt, egyedul a kabeleket voltam lusta jobban elrendezni, ugyhogy ilyen csunya lett.
De hogy valami rosszat is mondjak, mivel hasznaltan vettem, hianyzik nehany csavar (ezert nincs a HDD-k elott egy harmadik ventilator), szoval rendelnem kellene egy 5$-os accessory kitet a Corsairtol, amit termeszetesen nem szallitanak ki Magyarorszagra, mert miert is szallitanak ki...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Grózi
veterán
válasz Bjørgersson #54557 üzenetére
Lehetne ebből szép gépet csinálni egy kis kábelrendezés után...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Anfänger
őstag
Na ,most már a monitort behúzhatod középre.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Bjørgersson
félisten
Igen, tudom. Majd ha sikerul valahogy beszereznem azt a keszletet, meg tobb turelmem lesz, akkor megcsinalom szebbre.
Anfanger mindjart visszarakom, megnyugodhat mindenki.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #54556 üzenetére
semmi szükségem jobb gépre... a kiszedett pénz megy a bicóba és gyúrásra, kezdődik a szezon
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Anfänger
őstag
válasz Bjørgersson #54560 üzenetére
Arról is kérünk képet.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Bjørgersson #54563 üzenetére
Bocsánat, jogos.
De akkor is érvényes. -
hszilard666
veterán
Király lett! A következő gépemet Én is egy air 240 be fogom passzírozni:
A mostani konfigom lesz benne, azzal a változással hogy a 2db tripla radit lecserélem egy dual 180mm re, és azt fogom felfúrni a ház másik oldalára. Tudnál nekem lőni egy képet a kuckó másik oldaláról is? Természetesen úgy hogy látszódjon hogy mennyi hely van még benne az után hogy a táp és a kábelek is bent vannak.
Köszi!MOD: Hanggal hogy áll a gép? Tompít valamit a ház vagy mindent lehet belőle hallani?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kisza25
félisten
válasz #16729600 #54572 üzenetére
pöpec, én alul azokat a pirosan harisnyázott vezetékeket ott húznám át ahol a tápvezetékek is mennek, hogy ne lógjon
JanR: szép letisztult
kovy29: az asztalon a türcsin jobb volt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ADAM1337
nagyúr
Szintén zenész, a hdd-k elé nem tudsz ventilátort rakni, csak az ssd-t hűti ventilátor.
Bár előlap nélkül megoldható de nem a legjobb. -
JanR
addikt
válasz hszilard666 #54571 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek az elismerést. Meglepően keveset foglalkoztam a géppel, nagyon nagyon jól szerelhető és ki mérete ellenére rengeteg hely van benne.
Egy darab negatívuma van, hogy ha a VGA (illetve esetemben a hangkártya) oldalról kapja a "tápot", sajnos az oldallapot úgy kell rápaszírozni és a kábeleket hajtogatni.
iszilard: Nem ígérem meg, de ha úgy lesz időm kihajtogatok neked mindent. Bőségesen van hely az "eldugott" részen, szóval jó sok dolgot el lehet ott rejteni
mod: a gyári ventik hangosak, de ha szabályzod őket, akkor teljesen zajtalan a gép. Nagyon érzékeny vagyok a hangra, szóvál nálam hangja sincs
(Egy kis mellék infó: a vga-m is ezért strix, és a tápom is hybrid, hogy még csak véletlenül se zajongjon. Egyedül amit hallok ha nagyon fülelek, ez a vízpumpa)[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Bjørgersson #54579 üzenetére
Hát oda nem fér be max slim de annak meg nincs értelme mert a gyári előlap úgy van kialakítva hogy onnan nem sok levegőt mozgat meg.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Bjørgersson #54582 üzenetére
Tegnap szedtem le pont az előlapot kifújtam a gépházat és akkor néztem hogy kár hogy oda nem megoldható a ventilátor felrögzítése.
Barkács megoldással megoldható talán. -
Petyyyyy
addikt
válasz HomeFPS #54585 üzenetére
A tegnapi képeken is ugyanígy nézett ki. Csak azt nem értem mit keresnek a szatelitek az asztalon? Mármint mind az öt.
Szerk: észrevettem a fordítótt vinyót meg a sata kábelt, de tényleg nem játszottam sokat azzal a játékkal.
A hátsókat egyébként érdemes lenne akár állványra tenni, vagy jobb híján öntapadós-kampós tartókat a falra. Nem kell fúrnod és ha elég nagy kampókat veszel, el is bírják a cicergőket.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
HomeFPS
csendes tag
válasz Petyyyyy #54586 üzenetére
Látom kis korodba nem sokat játszottál azzala bizonyos játékkal aminek az volt a lényege hogy találd meg a külömbséget a két fotó között nézdmeg még1x nem véletlen raktam fel újra amúgy az 5.1 es hangrendszerem azért van így elrendezve mert máshogy nem lehet elrendezni mert betonból van a fal és nem fogok abba lukat verni csak hogy fel akasszam oda a két szélsö hangfalat
-
baboss
őstag
Egy kis változás történt a gépemen.Már régóta nem nyúltam hozzá.Kicseréltem az előlapi ventilátor szabályzót.
-
kisza25
félisten
Halihó, hát bepróbálkoztam fekete ventikkel, nekem valahogy nem jön be, azért lőttem pár képet:
Itt látszik az NB különleges felfogatása, meg hogy a gumialátét kicsit hamar "koszos" lesz, itt még csak beszereltem :
És egy kis érdekesség, ez a ház moduláris, azaz minden oldallapja felcserélhető egymással poénból elforgattam, érdekesen néz így ki
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest