-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Na ahogy látom, itt elektronikai guruk vannak. Mitől lehet az, hogy az asztali DVD lejátszóm (Daewoo olcsóság), éjjel standby módban cicereg. De olyan hangosan, hogy nem lehet tőle aludni. Egyébként tökéletesen lejátszik mindent. Ha áramtalanítom, elhallgat, de állítólag az meg nem túl jót tesz neki. Valami ötlet?
-
tusi74
őstag
Tudom, hogy nem teljesen elektronika, de nem tudom, hol kérdezzek rá. Van egy kb. 8 éves CD-s rádióm, beépített ébresztő funkcióval. Tökéletesen működik, gyönyörű hangja van, minden reggel erre ébredek. Sajnos egy olyan hibája lett, hogy az egyik gombja, épp a "Timer", amivel a reggeli ébresztést állítom be "beesett", nem tudom jobb szóval kifejezni. Az alatta levő mikrokapcsoló működik, mert ha egy csavarhúzóval nyomkodom, akkor tökéletes, de olyan jó lenne, ha visszaállna a régi állapot.
A kérdésem az lenne, hogy hogy lehet ennek a burkolatát levenni, hogy visszaillesszem a gombot? Illetve nincs-e köztetek olyan, aki természetesen nem ingyen, Budapesten, vagy Dél-Pest, Buda környékén, meg tudná csinálni? Néztem, a hordozható CD-s rádió, amiben van timer 25.000-nél kezdődik, ez pedig a gombon kívül tökéletes, nem szívesen vennék újat. Az 5-6000 Ft-os ébresztőrádióknak meg fahangja van.A rádió típusa: Samsung RCD S50.
Köszönöm előre is, ha válaszoltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok