Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz #71562240 #35598 üzenetére

    Pedig mindhárom példának felhozott listád az ízlésed szerinti ranglistát tükrözi, nem egészen a valós értékük szerint állnak ott az egyes szereplők. Minőségi ranglistának írtad őket, pedig ízlés béli listák, amikben valamennyire megjelenik a nívó szerinti sorrend is.
    Ez nem is baj, csak ne tagadja, drága Bástya elvtárs.

    "James Joyce - Nádas Péter - Gabriel Garcia Marquez - Paulo Coelho - Ken Follet - Tiffany Regények - Romana Füzetek (- Wass Albert )
    Andrej Tarkovszkij - Tarr Béla - Luis Bunuel - Huszárik Zoltán - Ken Russell - Hal Hartley - Ridley Scott - Steven Spielberg - ... - Sas Tamás"

    Sebességben, tempóban, ritmusban valóban rokonok a listák elején állók, minden másban többé vagy kevésbé eltérőek, ezért írtam azt, amit.

    John Zorn komoly zenei magasságát meg sem hallottam.

    Úgy érzem-tapasztalom, hogy a hifi-audiofil hobbiság mélysége és a zenei műveltség-érdeklődés mélysége között elég erős korreláció van, igen, amennyiben kifejezetten a hifista-audiofil irányból nézed (itt utalva Andorrára is, a kevésbé igényes zene nem szül vágyat a drága, minőségibb berendezések birtoklására és cserélgetésére), mert egyébként nem jellemző, általánosan a nagy zenerajongók-kedvelők, akik nagyrészt klasszikus zenét és jazzt hallgatnak és, esetleg, játszanak valamilyen hangszeren is, azoknál nem számít a zenelejátszó berendezés hangminősége, ők alapvetően érzelmileg élik meg a zenét, az pedig nem igényel minőséget. :R

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák