Új hozzászólás Aktív témák

  • ProdyG

    senior tag

    Sziasztok,
    Van egy Monitor Audio (Gold) GS20 hangfalpárom. Én eddig szinte csak HM erősítővel használtam és tudom, hogy sose volt még kihasználva a tényleges tudása (másnál hallottam nagyon szépen szólni egy jó régi Luxman sztereó erősítővel). A lényeg, hogy sztereó megoldáson gondolkodom, és most hirtelen a következő lehetőségeim lennének a használt piacot böngészgetve:

    - Human Audio A42
    - Thule Audio IA100
    - Thule Audio Spirit Balance One
    - Luxman L-410
    - Audio Analogue Bellini + Donizetti (elő+végfok, a legelső modellek talán, nem REV2)
    - Classé CAP 80
    - Arcam FMJ A 28
    - Rotel 1520
    - Audio Innovations 800 mkI (régi csöves, kicsit más kategória)

    A hétvégén talán meg is tudok fülelni néhányat ezek közül, de ha meg tudnátok osztani a tapasztalataitokat ezekkel a gépekkel, azt megköszönném. Hogy melyik illene az én hangfalaimhoz az megint más kérdés. Ezek az erősítők olyan 130-200k környékén mennek most. 200k fölé nem igazán mennék.
    Annyit még hozzátennék, hogy egyszer vettem egy Marantz PM 8005-ös sztereó vasat, de igazából nem dobtam tőle hátast. Kérdés, hogy a felsorolt gépek közül tudna-e valamelyik többet nyújtani számomra... kicsit az az érzésem, hogy a régi komolyabb gépekkel jobb esélyekkel indulok, mint a 10 évnél fiatalabb, fél milla (újkori ár) alatti cuccok esetében. Na de nem akarok hülyeséget írni :)
    Köszi az esetleges segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák