-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Europai döntő lesz
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Van olyan deck amivel könnyen legyőzhető Leach King? Köszi!
-
whitezo88
nagyúr
Aha.. ennyit az NA AI-ról lol [link]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz #75376384 #72510 üzenetére
Melyik az? Én domoval szenvedek vagy 1 órája...
VÉGRE! Doosayeres full clearre tettem ki és végre nem lőtte le... [link]
deck:
### Custom Paladin
# Class: Paladin
# Format: Wild
#
# 2x (0) Forbidden Healing
# 2x (1) Blessing of Wisdom
# 2x (1) Humility
# 2x (1) Mistress of Mixtures
# 2x (1) Zombie Chow
# 2x (2) Doomsayer
# 2x (2) Equality
# 2x (2) Wild Pyromancer
# 1x (3) Aldor Peacekeeper
# 2x (3) Rallying Blade
# 2x (4) Consecration
# 2x (4) Hammer of Wrath
# 2x (4) Truesilver Champion
# 2x (5) Solemn Vigil
# 2x (8) Lay on Hands
# 1x (9) Majordomo Executus
#
AAEBAaToAgKPCekRDooB+gHcA9IE9AXPBtYG9gfdCtkN4hGKrgLZrgLexAIA
#[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Nem azon húzom fel magam, hogy csal, mert ez alap, hanem hogy a draw RNG is be van állítva. Warlock ellen MINDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG ott van az a tetves 1 mana 2/3 a kezében.
B-tag: H3lios#2825
-
SLYM
veterán
Priesttel tényleg könnyű végigtolni, de ez, hogy mind a 9 hero-val meg kéne verni ez kemény. Na majd idővel csak fent lesznek olyan deckek amikkel majd könnyű lesz, ma eleget szenvedtem ezzel .
-
törölt tag
válasz whitezo88 #72511 üzenetére
ez
harmadik próbára meglett. Igaz hibáztam egyet akkor is, mert taunt lénynek veszi a bonert is, holott az tauntot ad (hiányzó lapot azzal pótoltam az eredeti deckben nincs benne). Ha minden szabályt betart a játékos, tényleg nem támad és lapot se játszik ki, még akkor se ha éget.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Személyes tapasztalataim a LK ről: nekem a legnehezebb a paladin (4 deck es vagy 30 try) volt. Aztán a mage a rossz lapjárás miatt (15-20), majd warri mert ott sokat kellett relative gondolkodni. A többi max pár try volt. Druid (jade) kb 3-4., rugó (kelesethes tempo) 2-3., warlock elsőre, hunter (agro) kis luckkal 2., pap (big)1-2., shaman 1-2. re lett meg.
F2p nemtom hogy csinálja meg mind. Nekem is kellett kraftolnom 3 legot ezekhez. Szóval free, de mégsem.
-
pachito
őstag
válasz whitezo88 #72515 üzenetére
Az kemény Nekem magasan a Warri challenge volt a legnehezebb, ehhez legalább 20 try kellett...ezt követte a hunter olyan 5-6 try-al, a többi nagyon könnyű volt, megvoltak 1-2 runból. Mondjuk Locknál kellett a Kazakus poti, hogy visszahozza a Malganisom, rollolhattam volna Doomsayert is.
-
kchryss
veterán
Csak én vagyok úgy vele, hogy élvezem saját magam kitalálni hogy lehetne legyőzni a bossokat és nem netdeck-elek rá?
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #72511 üzenetére
Ki lehet Glitch-eltetni tirionnal...
Itt a decklist videóval, ami bemutatja, hogy mit kell csinálni. 1-2 próbálkozás után meglett. Fontos, hogy be kell tartani, amit írnak hozzá. Nem mehetsz 20 HP alá, Tirionnal ne támadj, mert ha lesebződött nem működik a glitch, illetve tauntos miniont ne rakj ki, amikor építed a boardot. Ha mindent betartasz ezek közül EZPZ.
-
Mister_X
nagyúr
válasz whitezo88 #72515 üzenetére
Épp most próbáltam ki ezt az "exploit" decket (végülis megígérte a Lich King, hogy életben hagyja Tiriont ), valóban működik, elsőre meglett (egyébiránt második try, a legeslegelső nekifutásra paladint hoztam, mert sajt és utána kikerekedett a szemem, hogy beraktak egy 9 pattern heroic bosst).
Rouge nem tudom, hogy hogyan lesz meg, warlockkal szenvedek még, utána warrior lesz és shaman.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
h3lios
addikt
válasz Mister_X #72530 üzenetére
A Rogue és a Shaman murloc paklival nagyon könnyű. Shamanban Anyfin is Awesome + Call in the finisher majdnem auto win. Turn 6-ig le kell verni, hogy ne rakja ki a fegyót. A rogue ugyan ez, okosan kell tradelni + boardot építeni és a kard előtt megverni.
A Warlock kicsit szarakodós, mert a 3. fázisban Malganissal insta win az egész, de majdnem mindig marad rá destroy. A Warriornál pedig szintén van rá exploit, mert a kardos fázisnál kirakod KT-t + a 2 mana 0/7 tauntot és ha meghalna a taunt nem támad többet, mint a tirionos bugnál. Warriornál Scaled Nightmare-t kell futtatni, mert viszonylag hamar felszalad az attackja és nem kell 1 örökkévalóságig várni rá.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
megjött a f2p guide: [link]
-
micafighter
nagyúr
Durva amugy hogy laggol a játék azoknál akik gamescom HS booth-ból streamelnek a blizzard gépekről. Vajon nem vették észre Blizzardék hogy nem kicsit laggol a játék? Vagy csak lehet "Not their job" ? De viccet félretéve.. ez nagyon gáz És nem a nettel van gond, a stream az OK, a webcam video ok, maga a játék kliens laggol csak, meg mondják a streamerek is hogy nagyon laggol a játék.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz micafighter #72533 üzenetére
Azzal nem tudnak mit csinálni, ha szarok a PC-k és nem bírják el az animációt. Az tényleg not their job, mert a Gamescon biztosítja a gépeket. Máshol nincs baj, csak náluk.
-
micafighter
nagyúr
válasz h3lios #72534 üzenetére
Nem hiszem hogy ha akartak volna nem vihettek volna pár gépet vagy laptopot Blizzék amiről tudnak az emberek lagg nélkül streamelni egy kártyajátékot Ugyhogy szerintem ez is csak akarás kérdése lett volna. Persze lehetne azt is mondani ha rendesen lenne megírva a kliens, nem laggolna még 2-300k-s gépen is
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz micafighter #72535 üzenetére
Nem szoktam védeni a blizzardot, mert gyászos, amit az esport részlegen csinálnak de a kliensnek semmi baja.
2 és fél éve játszom a játékkal és 1 jelenleg low end PC-m van itthon, a telóm pedig Highend. Soha 1 laggal nem találkoztam a gépen, ellenben a telefonon azért akad néha a játék (SGS6).
1 ekkora rendezvényen, mint a gamescon nem az ő dolguk, hogy a technikát biztosítsák. Tudod mekkora pénzek vannak 1 ekkora rendezvényben ?
Ráadásul egy amerikai cégről beszélünk, ami csak 1 rendezvény miatt nem fog venni / hozni 1 gépparkot a tengeren túlra.Ha valakit hibáztatni szeretnél, akkor az a gamescon szervezői csapat legyen.
-
micafighter
nagyúr
válasz h3lios #72536 üzenetére
Nem nagyon érdekel az ujjmutogatós játék Streamereket nézek akik ott vannak a HSt támogatni és népszerűsíteni, nézem a streamereket és ugy laggol a játék náluk hogy rossz nézni. Thjis-t is hányszor kidobta a játék LK raid közben. Ha érdekelte volna BBéket akkor meg lett volna oldva hogy ne legyen ilyen gond, ennyi.
Annak örülök hogy nálad jol megy gépen, nálam telon meg gépen is van gond, pár éve mikor összeraktam a gépet 200k körül volt perifériákat nem számolva. A legujabb játékokat gond nélkül vitte, de a HS max 10FPSsel ment Azóta hegesztettem rajta igy már játszható, de igy is se mondanám "smooth"nak a klienst mert mikro laggal tele van és azzal nem tudok sajnos mit kezdeni.
Szoval örülök hogy nálad gond nélkül megy, én ezt sajnos nem mondhatom el, ahogy a streamerek is eléggé laggolnak most ugye gamesconon, meg itt is jelezte egy pár ember hogy szintén vannak gondjaik.
whitezo88: igen én is probáltam nézni az elöbb.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Úristen mi volt az előbb Trump-nál...
Majordomo paklival próbálkozott a paladinnál. Oda ült mellé Ben Brode, volt egy 25 %-os esély, ha rag nem arcra lő, akkor meghal a kövi körben, Ben nyomta meg a gombot és beadta a lethalt...
Erre elkezdi a mikrofonba: Guys, at the RNG center turn down my luck, we are on stream....
Or give the badluck to reynad, when he streams...B-tag: H3lios#2825
-
Chumlee
senior tag
A chat még mindig szar . Nem kapkodják el ....
-
DaveNo1
veterán
Én warival szívtam most két órát, és amin meglett is épp hogy. Patront vegyítettem death man's handdel, anélkül meg se lett volna.
You are not prepared.
-
Chumlee
senior tag
Király most meg a játék buggol ,de persze ez losenek számít
-
SLYM
veterán
válasz micafighter #72538 üzenetére
Én a legelejétől játszok a játékkal, de anyám szövegszerkesztésre használt 80-100 forintos legolcsóbb laptopjain is ment a játék simán.
(bár az tény, hogy a lassan 5 éves Ipad 3-on elég lassú már)
-
törölt tag
válasz h3lios #72531 üzenetére
Semmi szarakodás nincs a warlockban. Igaz 8 v 10 életről indultam, de a murloc pakkal meglett harmadikra.
Eddig nekem ezek működtek:
Pala: tirion glitch
Hunter a korábban linkelt budget deck hiénával és óriással
Drudia: jade
Warlock és rugó: murloc
Priest pedig big priest, bár hiányzik belőle az obsidian és az epic sárkány, de azok nélkül is megvolt pár próbából.
Elvileg mage is működik murloc deckkel.
Személy szerint utálok ilyenekkel szenvedni (egyik heroic hátlap sincs meg), de ez eddig meglepően könnyen ment. Gondolom a warrior szenvedés lesz.[ Szerkesztve ]
-
whitemetal33
tag
válasz micafighter #72538 üzenetére
Most így olvasgatva egy kicsit megnyugodtam , nemrég vettem egy új középkategóriás telót és a Hs még játszhatóan fut rajta, többnyire laggmentes de sokszor van hogy eléggé dúrva laggok jelennek meg, kezdtem már megijedni hogy szar a telefonom de akkor nem csak nálam vannak problémák.
Mellesleg csak nálam van az hogy telón a shop az így kb. always closed? Már majdnem minden engedélyt megadtam a hs-nek de még mindig nem enged.[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Az eltünő/feltünő friendlist-re van valami megoldás?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
DaveNo1
veterán
Kössz Dr. Hippi, -2 pack Paladin vs. Lock meccsnél érthetetlen miért nem a két tokenes adeptet választotta amikor számítani lehetett az AOE-ra.
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest