Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz tomazin #64027 üzenetére

    Lehet, hogy gondolatébresztő, de lássuk be, annak amit leír az ég világon semmi köze ahhoz, hogy maga a HS milyen, mennyi pénzt kell rááldozni, stb. Egyszerűen arról van szó, hogy a srác totál feleslegesen cseszte el az idejét egy olyan dologra, ami igazából nem érdekelte, csak beszippantotta a gyűjtőszellem. Lehet mondani, hogy ha nem lenne ilyen unalmas a meta meg stb, de a lényegen nem változtat: régóta olyan dologra fordítja az idejét, ami nem érdekli. Ez nem a HS meg a Blizz hibája. Továbbá:
    "This is me usually taking much longer to complete the quests due to aforementioned lack of mental presence, and then playing however many additional games afterwards to hit the 3 x win 10g amounts to get to 100 to then be in a chance to see that sweet golden glow."
    Aki naponta letolja a 100g-t winekből úgy, hogy nem is érdekli az egész, annak azért komoly problémái vannak.

    "a f2p játéknak havidíja lesz"
    Első kérdés, hogy hogyan értelmezzük a f2p-t. Felteszem te arra gondolsz, hogy "meglegyen minden meta lap anélkül, hogy valós pénzt fektetnék bele".
    Ebben az értelemben a HS kizárólag akkor volt f2p, ha:
    1) beta óta játszol
    2) folyamatosan csináltad a napi questeket szünet nélkül

    Ez a játékosbázis egy nagyon kicsi és nagyon elszánt részének adatott meg. Szóval ez a fajta f2p eddig is csak illúzió volt, sose állította a Blizzard se (szerintem nem is használta sose a Free to play kifejezést), hogy ebben a játékban kizárólag daily questeléssel lehet mindig közel teljes készleted.

    Ha pedig a f2p-t bármilyen más reális értelmezését nézzük (legyen mindig pár meta t1-2 decked, el tudd érni az r5 / legendaryt minden hónapban, stb.), akkor továbbra is f2p marad a HS. Reális értelmezést, mert lehetne úgy is értelmezni, hogy akkor f2p ha minden lap meg van goldenben, de ezt nyilván sose teljesített meg nem is fogja :)

Új hozzászólás Aktív témák