Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Attus85 #7730 üzenetére

    Nekünk most egy olcsó Samsungunk van (anno kőre vettük, szóval kb. semmi kitétel nem volt), a porzsák telítettség jelző relatíve elég gyorsan megadta magát, most már a bekapcsoló gombja sem működik (áramtalanítással-kikapcsolással kikerülhető) a gégecső pöckei is letörtek, de tizenéve működik, szerelőnél sosem járt.
    Éccsanyám is (jó)pár éve ilyet vett csak szabályozható teljesítményűt, annak a kapcsolója pikk-pakk megadta magát, szerencsére még gariban. A szerelő azt mondta szériahiba, hogy felmelegedve nem hajlandó bekapcsolni.
    Szóval az én tapasztalatom az hogy csodát nem kell várni, de működik. Bár az itt olvasottak alapján a mai gépek már rövidebb életciklusra vannak tervezve, nem tudom ez a porszívókra is vonatkozik-e.
    És még valami amire figyeljetek ha Samsung lesz: valaki írta itt hogy az útmutató szerint kereste a motor környéki szűrőt de nem találta, a gyártó válasza pedig az volt hogy nincs is benne, külön kell beszerezni és a hiánya garivesztéssel jár(hat?).
    Ja és a Samsungoknál szokták szeretni a twister előszűrőt (kis tartály a nyélen), állítólag sok dolgot megfog így azok nem a porzsákot töltik.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák