Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz ribarszki #54942 üzenetére

    1. OK. Tehát akkor van egy elválasztás, ami a nagy retkekek választja el, de annyira nem elég, hogy a nagynál kicsit kisebbeket is elválassza, ezért a pornak besorolható retkekek elválasztó multiciklon elé(?) kell(ene) egy, közepes méretű retkekeket kiszűrő szűrő, mert ezek a retkek vagy tönkrevik a multiciklont, vagy utóbbi nem tud mit kezdeni velük, ezért a legfinomabb port is elválasztó multiciklon után még kell(ene) egy durva szűrő, ami védi a HEPA szűrőt, ami szintén kell a mindent kiszűrő szűrő után?
    Mondjuk, a vásárolható csereeszközök leírása ennek a kijelentésednek totálisan ellentmond, ugyanis éppen ezt az egységet árulják HEPA szűrőként, a tulajdonságai olyan pozitív leírásával, miszerint „Free masks and cleaning tools make it easier for you to deal with the dust on the filter.” A filter karbantartása a rajta lévő szutyok eltávolításával.
    2. Ezt elég nehezen bizonyítod be, ha az ürítésnél láthatóan marad ott por, tehát az a tömítés, ami a motorház oldaláról nem húzza le a port, az annyira nem is tömít, hogy ne engedje ki. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák