Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz #21346560 #51472 üzenetére

    Vasalás témában nyugodtan mondhatom, hogy igen nagy tapasztalattal rendelkezem (asszony révén). 100 nál több különböző típusú vasaló működés közbeni alapos folyamatos használata után a végkövetkeztetés: A legjobb talpa a Tefal Supergliss-nek van. Nem az Ultragliss, nem az Easygliss. Arra is rá tud ragadni a műanyag, de a letakarítása hideg állapotban acélgyapottal történik. Acélgyapotozás után a talp sértetlen marad.
    Nálunk a Philips gőzállomás az automatikus hőfokszabályozással együtt is a használhatatlan kategóriába került és visszaküldtük. Maradt a Tefal Supergliss. A kábele már halódik, ütött-kopottnak néz ki, de vasalásra ez a legjobb.
    A 100+ féle vasaló kipróbálásáról: asszony évekig olyan munkahelyen dolgozott, ahol minden műszakban mindenkinek (400 nál több embernek) tökéletesen ráncmentes ruházatban kellett megjelenni. Az öltözőkben mindig volt 5-6 vasaló és folyamatosan használták őket. Azok meg folyamatosan cserélődtek. A tönkrementek helyett vettek újakat, mindig épp olyat, amilyet a beszerző be tudott szerezni.

Új hozzászólás Aktív témák