Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Exodion #48711 üzenetére

    Régen adtam már helyzetjelentést erről :D . Azóta is haladnak a javítások. Tegnap volt kint a szervíz és kicserélték a hűtőtér hátuljában lévő szenzoros panelt. Bár a hűtő teljesítményével nem volt túl sok gond a fagyasztóval annál inkább de ez van. Elment az emberünk mondom mit van mit tenni eddig is folyamatosan ment ez a darab hulladék levettem a fagyasztó hőmérsékletét -23°C -ra és hagy menjen.
    Ma reggel nyitottam ki először a fagyasztó ajtaját miután egész éjszaka kikapcsolás nélkül zakatolt a drága (és azóta sem kapcsolt ki 1percre sem) -12°C van a fagyasztóban. -23°C -ra állított hőmérséklet mellett. Visszahívtam a szervizet, mondom mostmár valami végleges megoldás kéne mert kinyitom a konyhaablakot és kidobom az egészet az utcára üresen az egész 25Kg-nál úgyse több.
    Szóval most megrendelik a szenzorokat a fagyasztóba és majd meglátjuk. Kvázi az egész gép belét kicserélik már megse ér a nagy Samsung RB30 semmit :W . Akkor vágott valaki hátba egy lapáttal amikor egyáltalán megfordult a fejemben a Sansung az LG helyett.

Új hozzászólás Aktív témák