Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz omfgk #46726 üzenetére

    "5%. Nem ájultam el tőle."

    Mit szeretnél? Adják féláron? Nyilvánvalóan, nem kell tőle elájulni, de azért a semmitől ez is több. Nagyon sokan vannak, akik pár ezer forint kedvezményért hajlandóak hetekig várni valami akcióra, vagy aktívan nézegetni az árukeresőt, árgépet stb.
    Egy 100 ezres háztartási gép esetében 5 ezer Ft kedvezményt gondolom azért te sem utasítanál vissza. Én például vettem már bringát is online pénztárcából 3500 Ft kedvezménnyel; és nem legyintettem rá, hogy ez semmi, hanem örültem neki, hogy kaptam egy kevéske "árengedményt".

    "Csak olvasd el. El fog menni a kedved a plusz garanciától."

    Egy szóval sem akarok/akartam senkit sem rábeszélni a kiterjesztett garanciára. Én kizárólag az árával kapcsolatosan reagáltam. Azzal tisztában vagyok, hogy a biztosító egy profitorientált cég. Teljesen természetes, hogy - a későbbi félreértések elkerülése végett - részletesen felsorolják a kizáró okokat. Ezek alapján mindenki eldöntheti, hogy neki megéri, vagy sem. Nekem épp nem, de ez más kérdés. Egyébként, ha végigolvasod a kizáró okokat, többnyire olyan pontokat találsz, amire ugyanúgy a gyártói garancia sem érvényes: rendeltetésellenes használat, átalakítás, kopó alkatrészek, korrózió, oxidáció, zárlat, horpadás, karcolás stb-stb.

Új hozzászólás Aktív témák