- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz Lacielvtárs #234 üzenetére
Rosszul emlékszel, biztos nem én voltam az. Én is elég kezdő vagyok (irigylem is az olyanokat mint Nemír; akiknek adott a lehetőség, rengeteg cucc meghallgatására; bár tény hogy kedv is kell hozzá), ezért ha mondtam is valamit, az csak valami nagyon kevés lehetett. Igazából, még ennél is sokkal kevesebbet kéne fecsegnem. Csodálkozom is, hogy nem szólnak rám néha.
(#149992) migabi24
Nemrég felvettem a postán a sequelt. Egyenlőre esélyes hogy a gyári módon kötöm be, aztán a későbbiekben lehet én is variálok.
Ha lesz legalább olyan jó mint a premier, akkor azt meg el fogom majd adni; de ez még odébb van és nem is 100%. Egyenlőre megpróbálom bejáratni az új szerzeményt (csak hetek kérdése ).
Ennyit még nem adtam ki egy csupasz kábeldarabért. Amúgy rendesek voltak a HomeMovie-sok, mert 150cm helyett 156,5cm-t kaptam, szóval le a kalappal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest