-
IT café
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
-
Khaosz55
addikt
Hogyan már ? Digitális jel van rajta. Él csiszolással a fröccsöntési sorját távolítod el, és a lemez kiegyensúlyozottsága lesz jobb, de ha kiolvassa és nem akad meg akkor min segít?
Nem szabad dvd-cd-re ragaszta semmit, mert a kiegyensúlyozatlanan lesz a lemez. Viszont amíg leolvassa és nem ugrik meg nem veszik el az információ, szvsz...
Kíváncsi vagyok mi lesz kitalálva a memóriakártyára. Audiophile PC tápegység nincs még ? -
Smiley
addikt
Jó persze... Nezz már utána annak hogyan is lehet kiolvasni bármit is egy CD-rol. Ez a hallható különbség meg a többi baromság igaz volna akkor a jelenlegi "digitális világ" nem létezne, és nem tudnál ilyeneket írogatni egy internetes fórumban.
Ha txt file-ba annyit írok hogy "Hello" aztán azt kiirom egy CD-re megcsiszolom kiszinezem stb, és visszaolvasom akkor milyen végeredmények lehetnek?Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest