Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz Nemir Ombe #12095 üzenetére

    Egyáltalán nem értelmezem rosszul, és nem az adott termék tulajdonosát képviselem a véleményemmel. Ez a szint rangon és szinten aluli, nem ide való. Szerintem egy kicsit nekem is fricska minden linkelésed, mert tudod, hogy ez engem irritál, hiszen már leírtam a véleményem. :D Idemásolom, nincs kedvem még egyszer megfogalmazni :) :

    "Nincs minőségi különbség a videó készítője és a "tesztelt" hangdoboz között.:D.............. Ennek a csávónak a videóit érvként felhasználni??? Azért legyen már egy szint! :D Félreértés ne essék, nem a konkrét pana (szerk.: vagy Jamo) szarját védem, de ettől felsőbb kategóriában is lehetne videókat feltölteni, hogy az árához képest mi van benne, és milyen gagyi. Ráadásul a csávó unintelligensen teszi. ................konkrét szakmai bullshitek is vannak a videóiban................... Ha többünket megkérdezel a videó megnézése előtt, akkor elmondtuk volna neked, hogy abban az oszlopban 1 db. hangszóró van. Láttam már én is ilyet. Ez anélkül is tudható, hogy lájk és hatásvadász, primitív videókat jelentetnénk meg róla.............Szerintem nem felel meg. De befejeztem ezt a témát, természetesen mindenki azt linkel, amit akar. Én személy szerint sajnálom, hogy ilyen színvonalú "oktatóvideók" nevelik majd itt az ifjúságot. :D"

    De természetesen nincs ráhatásom, hogy ki mit linkel, és ezzel mit árul el egy kicsit önmagáról is. De, hogy tegnap is, meg ma is, lassan már minden nap ezzel kell szembesülnöm, az most egy kicsit sok volt nekem. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák