Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    Sziasztok!
    Előfordulhat olyan hogy hangváltóban elöregedett alkatrészek miatt az egyik oldal halkabban szól mint a másik? Persze az erősítővel kompenzáltam az eltérést, de nem szeretném örökké így hagyni, illetve nemtudom hogy jól gondolom-e :F , de egy cirka 25 éves hangváltóban lehet amúgy is érdemes lenne alkatrészeket "frissíteni".
    Fogalmam sincs hogy az ilyen alkatrész lecseréléseket meg tudnám-e magamnak oldani, de azt biztosra állíthatom hogy arról fogalmam sincs miket kéne benne lecserélni és milyen újabb alkatrészekre.
    Jó lenne ha ebben tudnátok tanácsokkal segíteni (de úgy mintha egy nagyon laikusnak mondanátok :) , ugyanis látok öt kondit meg 3 ellenállást, a tekercseken kívül, de azt már meg nem mondom hogy milyenek :B ), esetleg ha mást nem is, valami hasznos olvasmányt linkelni vagy javasolni olyan személyeket akik ilyennekkel is foglalkoznak. A hangfalakat nem szívesen utaztatnám, de a hangváltók kiszerelését megoldom; és nem tuningot akarok csak a gyári fiatalkori állapotot közelíteni.
    Ez lenne az alany:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák