Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Dißnäëß #25705 üzenetére

    Hát ez viszont a valóságban nem egészen így néz ki. :) Pontosabban: nem minden frekvencián. Létezik MTM, ami többet árt, mint használ iránykarakter szempontból. És ez pont a D'Appolito-k közül kerülhet ki. Ahogy a mélységi offseten agyalás is kevésbé reális probléma. És néha többet árt a magashsz előlap szintje mögé süllyesztésével, diffrakciós, visszaverődős szempontból, mint azzal, ha az egész előlap sík lenne. A mélyközép, és a hallgatási pozíció miatt, soha nem fog előállni az, ami a rajzokon látható. Az jut eszembe, mint amikor a TL dobozokba berajzolják a "hang" útját, szerintük. És a hullámfront képes rá, és nem arra megy, mert jobban tudja. :)

    (#25706) Dißnäëß
    Köszi a véleményezést. :) Nem szeretnék. :) Sorozatban semmiképp. Azt szeretném, ha jól működne a hangszóró. Vagy legalább, a lehetőségekhez mérten legjobban. Első a műszaki tartalom. De ha valaki nagyon, fázisjavító (nem is tudom, honnan ez a név) kúpot akar rá, és vállalja a következményeket, tőlem megkaphatja. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem

Új hozzászólás Aktív témák