-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
86mm vastag radira kellene nekem valami 120mm-es venti. (a radi hatuljan lenne meg 2db Cooler Master venti, amit gyarilag adtak az eisberg-hez)
Ezt neztem ki:
Corsair ML120 PRO LED Blue 120mm Premium Magnetic Levitation Fan
7.500Ft, nem keves, foleg, hogy 2db kell belole, de nem sajnalom a penzt ra.Elvarasok:
Legyen szep menet kozben, es kikapcsolt allapotban is. Jol fujja at radit, valamint ne legyen hangosabb egy DDC-nel.
Lehetoleg legyen fekete, vagy fekete-kek, nem tul eros fenyu kek ledes.[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
Alphacool NexXxoS Monsta 240mm
Az alltalad irt venti nagyon nem tetszik kulsore. Fekete, illetve fekete-kek, lehetoleg nem tul eros, kek ledes lenne a legjobb.
Egy specko modding hazikoba menne, latvanyos helyre, szoval nem erdekell azsem ha 10ezer ft db-ja, csak legyen szep, es hasznos is. -
energy4ever
addikt
válasz snowball #23810 üzenetére
Nemis rossz.
Ezeknel a ventiknel nem gaz, hogy ilyen pici a motor-csapagy ter? A minosegibb ventiknel tobb mint dupla ekkora a kozepresz.
Ha birja, akkor okes, de nem akarnam lecserelni ha beruhaznek ra par even belul. Ez arban is jo, lehet ebbol 4db-ot vennek a 240-es radira. -
energy4ever
addikt
Jelenlegi gepemhez valo hutes:
Teljesen zart gephaz, 1db 120mm-es venti tolja befele a levegot: Be Quiet! Pure Wings 2
240-es 86mm radin tavozik a levego kifele a gephazbol. elol 2db Alphacool Coolmove 2 - 1300rpm, a radi hatan pedig 2db Cooler Master venti amiket Eisberg 240L Prestige-hez adtak.Jelenleg az osszes venti a tapra van kotve, mindegyik max-on forog. Alaplapom egy Asrock Z87E ITX. Manualjaban nincsen leiras, hogy max meddig lehet terhelni a 2db 4pin-es venti aljazatat.
Kerdes a kovetkezo: Ezeket a ventiket pl a 2db cooler Mastert ratudom kottni az alaplapra, hogy o vezerelje( a 2db-ot egyszerre Y kabellel 1db csatira)
Masik kerdes: A gephazba befele meno levegoert felelos Pure Wings-et erdemes lehet lecserelni egy masik ventire? Ha igen, akkor melyik ventinek a legnagyobb a legszallitasa? En ezt neztem ki: Akasa Piranha PWM 120mm Ez mennyire ajanlott?
Mas, lehet nem ide tartozo kerdes: Ha az alaplapom nem birja el az 5db ventit, akkor mivel erdemes vezerelni oket? Aquaero draga nekem, de olyan kellene ami magatol vezerli oket. Vagy ha az alaplap tudja vezerelni mind az 5-ot, akkor hogyan kellene rakotnom oket a 2db 4-pines alaplapi csatira?
A valaszt koszonom elore is!
-
energy4ever
addikt
Blower ventikbol melyik az ami a legnagyobb legnyomast tudja eloallitani, viszonylag kis lyukba tolva?
Amit en neztem az Delta BUB0512HHD, -AB54 Server Blower Cooling fan. Mi az ami ennel nagyobb nyomast tud generalni? Kizartnak tartom, hogy ez olyan jo lenne, mivel csak 2.500RPM-es.
A hang nem szamit, meretben azert ne legyen valami brutalis dog(jo lenne 10x10cm alatt maradni).
Valamint 12V-os kellene.
Ja, es nem szamitogephez kellene, csak nem talaltam jobb topikot kerdezni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest