Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    Srácok ez egy műszaki topik, a ténylegesen ebből élők, itt nem igazán vesztenek ügyfeleket... mert az már rég vérciki, ha ide kell járni ügyfelet vadászni. Aki ebből él az egy vállalkozó, aki megfelelő marketinggel, és kapcsolatokkal próbál előre haladni... és nem is az a kérdés hangzott el szerintem, hogy van 30 forintom, és mondja meg már valaki, hogy mit kell venni, az utolsó tipliig és rajzolja le nekem a szerelést, a telepítést. :)
    Ez olyan, mintha én itt vadásznám az esküvős párjaimat (esküvőket fotózok) és a megfelelő műszaki topikban, titkolnám, hogy egy adott fényviszony esetén, milyen felszerelés az ami szükséges és milyen beállítással tud esetlegesen jó képet készíteni... nem az itt fennforgó pár embertől fog megváltozni a piaci stabilitása egy cégnek. Én elmondhatom ami segítség neki, de ettől ő nem lesz fotós, nem lesz ügyfele...
    Amennyiben ez a helyzet, hogy fukarkodás van az infónak, akkor ennek tényleg semmi értelme és viccesnek is tartom. :) Fura ez a világ. :)
    Amúgy meg van kamera importban tevékenykedő ismerősöm, csak csipp csupp dolgokkal nem piszkálnám, és érdekes nem hiszem, hogy derogálna neki a segítség, mert nem a házi barkácsoló kedvű emberekből él... :)

Új hozzászólás Aktív témák