-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz Kassadin #144 üzenetére
én nagy tésztás vagyok, a rizs már kb a könyökömön jön ki, szal "kerülöm", de ettől tény, h a leghamarabb a tésztás kaják "tűnnek el" bennem". mondjuk hízlalhat is, bánom én, annyit azért (még) nem eszek belőle, meg mozgok eleget, h még talán belefér...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
macikos
addikt
válasz Kassadin #160 üzenetére
Mondjuk annyi haszna van, hogy sok kisgyerek elkezd edzeni a hatására.
Csak ilyen videók ne lennének, mint ez: [link]
"Son of Zeus" OMG. Meg hogy milyen dicsőség, hogy ektomorfként (erre berakják egy 14 éves kori fényképét) kigyúrta magát 70 kilóra. Meg hogy egy ilyen drogos-koxos ember halálhíre lemegy egy híradóban, természetesen úgy beállítva, hogy naturál volt. A testépítők és Lance Armstrong meg dögöljenek meg, mert koxolnak. Ugye a biciklisek közt is mindenki naturál. Csak Lance Armstrong doppingolt
-
Woodslave
félisten
válasz Kassadin #596 üzenetére
jóvan, csak Macikos, aki 130 kg- ahelyett, hogy böjtölne és a pénzt amit megtakarít egy etióp kisgyereknek adnál lehet jobban érezné magát, minthogy hajszol valami általa elképzelt testképet a boldogság reményében...
mástól miért várjuk, el, ha mi lexarjuk, kicsiből is lehetne adni.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #627 üzenetére
ezt nem tudtam felfogni sohase... tuti, hogy lesznek különbségek emberek között, de itt nem is az a lényeg, hogy ki mennyire izmos, hanem, hogy összefusson az online társaság élőben...
úristen, nem vagyok olyan izmos mint xyz... ezért nem megyek... vicc
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
freaghill
őstag
válasz Kassadin #646 üzenetére
Nem, sajnos nincs.
Akkor még egy kérdésem lenne.
Most fogok venni kövi héten port (scitec 100% whey 7k körül), mit vegyek még mellé, hogy 10 körül legyek, de hasznosat? Izületre mi lenne az ami ilyen árkategóriában lenne? Arra gondoltam inkább, mert ha emlékeztek, korábban már írtam, hogy szar a térdem.
Ha esetleg amit izületre mondanátok nem olyan drága, akkor az mellé még mit, esetleg vitamint?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest