Új hozzászólás Aktív témák

  • RudyD

    csendes tag

    válasz Speeedfire #2299 üzenetére

    Üdv!

    De ez ilyen. Nekem is az 5745G -ben az i3 mellett van egy NVidia GT 330 -as. Legalábbis ezt írja magáról. De itt megsült a dolog. A saját 3 éves driver -ével megy, linux alatt befoghatatlan, ezért akarok most amd -ket próbálgatni. B-)

    A lényeg hogy mindegyik core-i -ben akad már integrált intel video meghajtó.
    (Már pár korábbi még nem core-i -nek nevezett procikban is volt.)

    A HP számlájára lehet írni hogy viszonylag megbízható. A dell is, bár árban még ottanabb van de a háztól házig másnapi gari sokat szokott nyomni a latban - főleg ha félig-meddig laikusnak kell..

    Toshibánál jártam úgy alacsonyabb kategóriás laposokkal hogy rémálom volt küzdeni vele.
    (ha nem rokonnak kellett volna és korrektul számlázom az órákat lehet hogy drágább lett volna a munkadíj mint amennyibe a gép került.... :)) )

    Az msi - nek meg a szervíz támogatásáról lehetett kellemetleneket hallani.

    Esetleg még érdemes megnézni pár asus -t.
    (Aki nekem tavaly az acer -t intézte itt a prohardveren - szívesen megadom az elérhetőségét. Az árkeresők alá tudott menni minden esetben legalább egy 5össel. - De ezt inkább priviben.)

    Én spec ettem a kefét hogy dec. előtt el kellett intézni a dolgot és kb 2 hónapra rá meg ugyanannyiért lehetett kapni acer helyett asus -t, egyel jobb procival, egyel jobb vga -vel, egyel több memóriával... Kicsit dühös voltam.

    Szóval érdemes várni és nem márkához kötni a dolgot. Utána kell kutatni pár review -t. A paraméterlista még nem jelent semmit.

    (Na most én is jól megmondtam a nagy semmit... B-) )
    --
    R

    -- RudyD { B-) }

Új hozzászólás Aktív témák