Aktív témák
-
Dorien
veterán
Kellemes vasárnap esti regenerálódást!
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Taki_
tag
válasz Jazzos #30735 üzenetére
"(#30735) Jazzos válasza FarkasAtis2 (#30734) üzenetére
Új Válasz Privát 2009-07-11 17:48:04"Hmm, jó korai hsz... Végülis voltál a Gázlón? Én fél 6-ra értem Győrbe, úgyhogy a 10 órás szintidőbe még egy Herend-Győr is belefért
A pénteki egész napos eső után nem sok jóra számítottam, de sikerült pozitívan csalódni, teljesen jó volt a pálya. Csak kár azért a kinnt felejtett pannon maratonos hosszú távot jelző szallagért Ott egy egész órát sikerüllt elbasznunk sajnos... A szumma 2 defekt, az egyik első defekt rögtön 10 km után, cserélni nem volt értelme, úgyhogy minden EP-nél próbáltam némi lelket verni belé kölcsön pumpával, a második, hátsó defekt meg Bakonybél után, az emelkedő legelején, de ott már meg sem álltam Herendig, anynira elegem lett abból az utolsó emelkedőből, a végére kb 1-1 báros nyomás lehetett a kerekekben. Illetve a hátsó külsőn is már kilátszott a vászon az oldalfalon, úgyhogy az is kuka, illetve az első kerékcsapágyam is feladta a harcot féltávnál, van egy 1-1,5 cm-es holtjátéka a felninek oldalirányba, sok volt enki ez a 4 Kőris idén
Összességében tetszett az egész, a jelölések lehettek volna jobbak, de hát ez nem egy verseny, itt ennyit kaptunk és kész. Szép helyek, szép idő, jó társaság
[ Szerkesztve ]
http://Flickr.com/T4KI
-
Dorien
veterán
Na még egy girl, aztán yóéyt!
Laci, majd holnap elvágtatok a laptopokért..."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
sagesz93
addikt
válasz Dorien #30761 üzenetére
Thx, ismerem a céget, de 1.440-et (asszem ennyibe van) nem fizetek egy 2400 ft értékű cuccért. A bolt meg valami 2000be küldené el.... Szóval jólenne ha egy emberke eltudná nekem hozni.
Jamba: Jovan 250-et adok érte Vagy csere érdekel? adok IDE kábelt meg amit találok itthon[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz sagesz93 #30758 üzenetére
Ezt a Pestről vásárolsz, de nincs energiád, pénzed, időd felmenni a cuccért inkább hanyagoljuk....Már számtalanszor belementünk ebbe az "occóért a nadfaluból" mizériába, és ha megint átgondoljuk....azért a néhányszáz, vagy 1-2ezer forint eltérésért, lehet nem érdemes Pesten vásárolni!
Ha meg mindenképp pesti boltot akarsz, akkor az edigital-t ajánlanám, az is pesti székhelyű nagyker a győri Jókai utcai kartondoboz boltjukkal, mert hogy ez az a bolt, ahol raktárkészlet szinte semmi...
A futárszolgáltatások teljesen jók kishazánkba....google beír futár, majd választod a legolcsobbat, akkor is 1260Ft lesz.....posta mégdrágább, de megoldható, az utánvételről meg ne is beszéljünk...
Bizonyos futárszolgálatoknál még vásárláshoz hasonló megoldások is működnek...
befáradsz egy ilyen céghez, befizeted a termék árát, +futárköltséget, aztán a futár lebonyolítja az általad megadott címen és időben az ügyletet, majd elhozza neked az árut.[ Szerkesztve ]
-
-
Dryman
őstag
válasz sagesz93 #30767 üzenetére
Értem, ebben az esetben marad az hogy Te utazol
Az utazási költség+BKV+ a rászánt idő vetekedni fog egy másik hasonló orsó árával.....
A fehérvári úti horgászboltban már próbáltad? A körkemence út sarkánál.....aztán van még egy jó horgászbolt a Magyar Balázs féle a pápai úton kint a tecskó utáni INTERFRUCT-os épületben, vagy a kis boltjuk a Bácsai utcában a Jóbarátok borozó mellett, vagy Marcal 2-ön a 10 emeletesek aljában ahogy bejössz a régi pápai útról Marcal 2-őre....Az utobbi boltba minden cuccot meghoznak, mégha katalógusból választasz akkor is....így van nekem elvileg kishazánkban beszerezhetetlen horgászbotom....két hét alatt meghozták....
Mondom én, minek pestre menni.... -
sagesz93
addikt
válasz Dryman #30769 üzenetére
Fater mindenhol volt már győrben
Ezaz orsó már jópár éve (D.A.M nevezetű amit europában már csak eurostar-ként forgalmaznak)nincs forgalomban így csak használtan lehet beszerezni.... már vagy3 ilyenje volt faternak és imádja Mondtam neki hogy ha annyira kell akkor utazzon má fel érte örüljön hogy találtam neki de nem akar fel menni.... Lehet tényleg az lesz hogy én megyek.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
szepjoreggelt kivanok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
RPG? Gothic III : Forsaken Gods jo lesz? Kicsit jobban optimalizalt, mint a sima G3.
Autost passzolom, nem jatszok ilyenekkel, de talan a GRID, ami itt favorit a topikba. FPS-nek meg a Call of Juarez uj reszet
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dorien
veterán
-
MR_Joe
senior tag
Üdv skacok
Vettem egy belkin g+ mimo rútert, igen f@ß@, a házban mindenhol király jelerősség, csak épp se a pda-m se a kislaptop smc wlannal nem hajlandó felkúszni rá...
most viszek haza egy belkin meg egy dlink usb wlan cuccot.. drukkoljatok hogy valamelyik jó legyen.
Valakinek volt már ilyen rúterrel ilyen gondja? Mi egy rakással eladtunk de még nem volt ilyen...Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
madve
tag
válasz MR_Joe #30784 üzenetére
Nálunk volt a pesti irodában... Nem egy jó cucc szerintem... Sajnos rossz volt. Először csak bizonytalanul működött, aztán meg csere lett belőle... Linksys lett a vége...
[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
Flow
senior tag
Jó nagyokat kívánok! Mi újság?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
madve
tag
Uraim,
Ha valakit érdekel egy Low-Cost netezős konfig: [link]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
MR_Joe
senior tag
Nah, úgy néz ki a dolog, hogy beszart a pda-m wifije meg az smc kártya is... véletlen egybeesés. Rádugtam egy szintén belkin wifi eszközt a gépre és faßa a jelerősség, megy a net. Hát kiváncsi leszek mit alkot hosszútávon.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
ftc
nagyúr
Lehúztam az ARMA2 demóját....elindítom a telepítést azt úgy kerreg a HDD mint valami búgócsiga
-
Dorien
veterán
válasz MR_Joe #30790 üzenetére
Áhh, egyszer hívtak ADSL netproblémához, néztem mint a moziban...
A végén kiderült, hogy rossz volt a T-com port, a T-com vonal, a régi ADSL modem, meg még az új ADSL modem is, amit magammal vittem."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
G@ben
addikt
PotGeltNapt!
Visszajöttem Bajáról, halászléfőzésről, annyit zabáltam, amennyi csak belémfért, voltam koncerteken (a Republic volt a legjobb) és kiszolgáltattam magam 4 teljes napig.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
mclaren-d
aktív tag
Nincs valami tippetek hol tudnék Győrben kábelharisnyát venni ?
[ Szerkesztve ]
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
ftc
nagyúr
Szaladgálos reggelt mindenkinek.....
Kéne egy ötlet:
Mit főzzünk holnap
-
MR_Joe
senior tag
válasz Dorien #30793 üzenetére
Szívatnak anyám stop.
Engem egy egér szívatott meg egyszer, bár a mai napig nem értem mi volt.. usb-s egér laptopon faßa, gép fagyott tőle...de mire rájöttem hogy attól fagy...Amúgy joereggelt mind1kinek
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest