Aktív témák
-
G@ben
addikt
Pot Gelt Napt!
2259
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Balinov
titán
joreggelt kivanok az Uraknak!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zsigee
aktív tag
válasz taylorp #30254 üzenetére
Hmm.
A probléma véleményem szerint, az lehet, ami nálam is. Az utángyártott patron nem használható multifunkciós készülékben.
Nekem Canon mp140 van, és pg40, 41 megy bele (37,38). A 40es a fekete, vettem utrángyártott patront bele, majd kiderült, hogy nem működik multifunkciósban. Nekem kicserélte a boltos kolléga, amit köszönök neki .
Az Office Depotban nem tudom, hogy bontottan visszacserélik-e.
A probléma oka kiderülhet a patron dobozában lévő papírból, ha nincs akkor a gyártón keresztül.
Amit én vettem, annak zöld-fekete doboza volt.
Remélem, közelebb kerültél.
De lehet, szimplán hibás a patron .Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
MR_Joe
senior tag
-
zsigee
aktív tag
válasz MR_Joe #30258 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, ezt valóban nem tudtam. Tehát, ha 3 napon belüli az ügylet, akkor simán megoldható. És, ha nem hibás, szimplán valamiért nem látja, nem kezeli?
Mert ez gondolom, nem a vevő felelőssége, vagy igen? Akkor is cserélitek?Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
zabu
tag
Látta valaki tegnap a transformers 2őt? Érdemes megnézni? imdb 7.5ös pontja annyira nem rossz, bár nekem az első sem volt a kedvenc filmjeim egyike
-
-
Supr@
senior tag
valakinke esetleg jófajta ramot? [link] valaki vegye már meg, itt porosodik csak nálam
-
senior tag
válasz Jazzos #30259 üzenetére
Noshát itt a 1019-es postom.
Holnap megprószálok bejutni érte de ha máskor nem pénteken bemegyek. Most úgyis esős idő van jól jön az ernyőTransformersről jót írtak eddig de csak látvány tekintetében. Sztoritól mondjuk hülyeség lenne sokat várni az az elsőben is mocsok volt. Szal ha megnézed csak a látványért nézd a többiben úgysem lesz érték.
Youth hides the key to salvation
-
MR_Joe
senior tag
válasz zsigee #30260 üzenetére
3 napon belül cseréljük bármi baja van. csak legyen blokk meg csomagolás
téjlor : örülök hogy jó lett. kb 50 esetből 1-el van vmi gond.. (azt nem számitva mikor nem tudják hogy milyen patront kezel a nyomtató )
[ Szerkesztve ]
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
válasz Jazzos #30271 üzenetére
zacc/kv.. az emberek többsége nem tudja feldolgozni, hogy pl canon nyomtatónál a 40-es meg az 50-es patron hiába néz ki ugyanúgy, az 50-est nem képes a legtöbb kezelni...
"há'de beement a nyomtattóba és nem nyomtat, akkor csak a patron rossz"
-
zsigee
aktív tag
-
Flow
senior tag
Valaki nem megy holnap pestre? Egy kamerát kéne felvinni...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
helkis
veterán
válasz DelArco #30269 üzenetére
talán azért nem érted a sztorit, mert egy kicsit régebbre nyúlik vissza: [link]
amikor 90-91-körül behozták a kábeltévések is a kínálatba a "sky channel"-t meg a "pro7"-t stb.. ott akkor már ezek mentek, én szinte ilyeneken nőttem fel, itthon akkor még talán a Mézga Aladár kalandjai volt a legdurvább rajzfilm"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dorien
veterán
Morning.
Ma talán yobb időlesz, mint tegnap-tegnapelőtt. Párszor már kisütött a nap."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
jamba
aktív tag
Jó reggelt az Uraknak
Az elkövetkező nagy melegre való tekintettel lenne egy ilyenem
Persze egy hideg söröm is ha valaki elviszi
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Dorien
veterán
Tegnap reggel beszélgettünk Jazzossal a boltjában gyarmatosított kis hazánkról.
Itt egy 40 perces kisfilm a témában, érdemes megnézni:"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
MR_Joe
senior tag
válasz VinoRosso #30285 üzenetére
Joereggelt!
fixtévéről nekem van storym. Anno pestmegyében ahol laktam ment egy regionális zenecsatorna fix.tv (fix pont tv) néven. Egyszer valahogy bekerültem egy adásba (TV IRC cset halleluja), ahol is kaptam egy fix.tv-s pólót. Igen kényelmes volt ezért szerettem hordani, egészen addig, amig mostani feleségemnek nem kezdtem udvarolni. Mikor először meglátta a pólómat kicsit kikerekedett a szeme, hogy ez miért is én meg vigyorogva közöltem, h szerepeltem a tévében azért.. majdnem hátast dobott, hogy milyen múltam van nekem, persze ezt nem értettem.. a beszélgetés végén derült ki hogy itt győr környékén van egy ilyen XXX csatorna azóta nem hordtam azt a pólót
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
ha esetleg valaki nagyobb fuvallatra vágyik, nekem is lenne egy pár hűsítő ventim eladósorban!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
illetve még mindig eladóak következő cuccok, szombaton megyek Győrbe, akkor az átadás-átvétel megoldható!
-DFi Infinity 975X/G 775-ös alaplap - 12k
-P4 640 3200Mhz/2Mb/800-as proci 775 - 8k
-Asus HD3850/512Mb dualslot COH edition - 15k
-Gyári Q6600 rézmagos quad cooler - zsírúj - 2k
-Cooler Master Hyper TX2 procihűtő tök új ledes ventivel - 5k
-Cooler Master Hyper Z600 procihűtő + s1366.os lefogató - 10k-komplett gép: Abit BL7 alaplap, P4celeron 2400Mhz/128kb/400Mhz + cooler, 2x256Mb SD133 Ram, Geforce MX440 DDR 128Mb/128bit +tvout passzív, 40Gb maxtor HDD 7200rpm 2Mb nobad, LG 52xCDRW, 100Mbit LAN, 300w P4 táp + ház - 15k
-félkonfig: DFi LANPARTY UT nF3 250Gb + s754 3000+ sempron + cooler + 512Mb DDR400 - egyben: 13k
-félkonfig: Asrock P4i45E alaplap + 2400/128/400 celeron (vagy P4 2400/512/800 HT NW)+ cooler + 512Mb DDR400 - egyben: 11k vagy P4-el: 14k
-Mobil P4 3,06Ghz s478 E0 @4200Mhz - 12k
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
senior tag
válasz helkis #30284 üzenetére
Az az igazság hogy elég sok részt láttam a transformers rajzfilmből egy halom transformers képregényt olvastam és ezek után is azt mondom hogy a Transformers első része egy vacak volt. Színészi képességekről gyakorlatilag nem lehet beszélni a sztori meg hát igen azon sokat lehetett nevetni. Egyetlen ami jó volt az a látvány ezért érte meg moziban megnézni. De ha ezzel vkinek a szívébe és lelkébe gázoltam hát természetesen ez szvsz szal nyugodtan nézze meg mindenki én csak a saját véleményem írtam le itt semmi mást.
Egyébként halkan jegyzem meg csupán hogy az új terminator résszel is az a bajom hogy szép meg látványos meg imnden de a Terminator 2 ezerszer többet adott sok évvel ezelött pedig akkor nem volt csilli villi technika. És most 2009-ben a 4.-rész maximum látványban tudja legyűrni meg ráköltött dollárokban másban nem.
ja és alaplap típusa még mindig nem tiszta de ígérem még ma írok hogy milyen kéne sry de nem egyszerű az élet.
[ Szerkesztve ]
-
-
senior tag
Igen mondjuk ez egészen jól megfigyelhető hogy a mai filmek nagyrészt rámennek a látványra mert a moziban az a lényeg. Jöjjenek a hangok 100.1-ben meg legyen szép. Onnan más nem számít. Érthető a dolog én is szívesen nézek szép számítógépes animációs cuccokkal telepakolt filmeket csak nekem ez nem feltétlenül ér meg 1200 Ft-t vagy mennyi egy mozijegy manapság.
Mégeccer mondom nincs ezzel baj erre sokkal nagyobb igény van mint a szerintem jó filmekre. Nabumm max nem járok heti 4X moziba. Azért van pár kivétel szerencsére mainapság is.Jazzos a boltosok legkegyessssebbike: Esélyes hogy még holnap is oda tudok menni azért az esernyőért? Mert ma már nem nagyon fog menni.
-
helkis
veterán
válasz DelArco #30295 üzenetére
én a zenékkel vagyok így, pl régebben szerettem a tankcsapdát, de mára már annyira primitív a 4/4-es ütemük, hogy nem bírom hallgatni, illetve szinte van 3-4 kialakult dallamképletük és arra építik az egész albumot.. de mondhatnám a dreamtheater-t is csak ott változatosabbak a témák mégis önmagukhoz képest nincs érzésem szerint fejlődés..
DE! ez így van jól, mert miért is kellene fejlődniük? ők a piac egy szeletéből élnek, és igazából az a szelet mindig is megvan/volt, csak MI magunk változunk, korosodunk, stb..
a fentieket ugyanaz a korosztály szereti most is, mint amikor én is szerettem őket (na ezt bogozzátok ki, de remélem érthető).
mindenezek ellenére van olyan hangulatom mikor betolok egy kis tcs-t vagy dt-t.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ixtom
tag
Hello skacok, van valakinek olyan méretű doboza amibe belefér egy 21"-os CRT monitor?
méret: HxSzxM 500x495x486 mm
Ma este lenne rá szükség.
Persze én is jókor írom...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest