Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Hi!
Nekem lenne egy, de sajna csak lappal együtt!
3200+Athlon, nem leharcolt gyári hűtővel, hozzá egy Abit KN9S lap. Épp össze is van rakva, ki is lehet próbálni. Csak egyben eladó!
Részletekért keress priviben!Üdv!
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Flow
senior tag
válasz Balinov #29450 üzenetére
Ha nagy forgalomban mutatta volna be ezt a "performanszt", akkor szép illedelmesen megkérték volna, hogy szálljon ki a gépjárműből, és pár derék magyar markos legény a szalagkorlátot megkímélve átemelte volna az autót az úttestről a kövekre,és egy elegáns mozdulattal belelökték volna a Dunába.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Dorien
veterán
válasz Jazzos #29368 üzenetére
Köszi szépen srácok!
Bocs, ha múltkor kicsit agresszíven mentem az Orgona utcában, amikor kanyarodtál ki...
Bali, gratula a ráróhoz![ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
G@ben
addikt
Jut eszembe, rendeltem pár cuccot az ebike.hu-ról és ha kell onnan valakinek valami, akkor szóljon, beveszem még a rendelésbe és a postaköltség is lecsökken. Olcsó és segítőkészek az eladók!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
sagesz93
addikt
HI!
Valaki ért az ilyen s-video rca kábeles dolgokhoz? Mert kéne egy kis help.
A gépet szeretném összekötni a tv-vel, svideo-val ment minden, DE nekem úgykéne hogy legyen hang a tv-n is! NA és ezt az rca-s mizériát kvára nemvágom!
Ebben segítsen nekem valaki, akár privibe is jöhet csak segítsen hogy milyen kábeleket szerezzek be!
THX.
mod: kapcsolási rajzos linkeket se mutogassatok plz, jobb ha egy hozzáértő ember elmagyarázza értelmesen -
G@ben
addikt
Ma kora délután. 27k értékben rendeltem, de még akkor is van 600 Ft szállítási költség, 40k felett ingyenes. Elvileg jövő hétre lesz nekik minden, szóval talán ha a héten szólsz, akkor nem késel el. Persze minél előbb, annál biztosabb.
Ha valakinek kell még valami, szóljon! Érjük el azt a 40k-t és a megspórolt szállítási költséget igyuk el!
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz sagesz93 #29464 üzenetére
majdnem jó, de a jackből a sztereó jel általában fehér és piros csatin jön ki rca-ra ami a hivatalos audio-szín, ha úgy tetszik a sárga pedig a videójel-szín.. van olyan euroAV-vagyis Scart átalakító, ami egyik vége euroAV, a másik pedig audio+videojel, + svideo: lemész somogyiba és veszel egy ilyet: [link]
meg egy jack>>rca-kábelt a hangnak.. és kész..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
G@ben
addikt
válasz helkis #29461 üzenetére
Megelégszem a letöltési sebességgel, de gyorsabb feltöltés mindenképpen kéne. Firmware-t nem biztos, hogy be merem vállalni, mert ha elrontom, akkor albitársak felkoncolnak.
Beállítási hiba nem lehet?Flow: rendben!
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Szepjoreggelt kivanok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
ki kellene próbálni mondjuk közelebb az adóhoz, illetve titkosítás nélkül, vagy más vevővel, ha nem változik akkor firmwareupdate, ha van hozzá, ha nincs akkor routercsere..
notiról nyomod? vagy milyen vevőd van?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
G@ben
addikt
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni tőletek h Győr-Moson-Sopron megyében egy pályakezdő K+F mérnök (élelmiszeripar területe) milyen kezdő bérre számíthat, illetve interjún mi volna az a határ ami nem pofátlanság, de én se járok vele rosszul?
(Tudom nem IT terület, de talán tud valaki valami épkézláb összeget mondani. Ami fontosabb h itt a régióban milyen bérek vannak átlagosan.)
Próbáltam utána nézni, elég sokféle "megközelítés" van
Remélem a tapasztaltabbak tudnak némi infóval szolgálni
[ Szerkesztve ]
-
-
helkis
veterán
válasz sagesz93 #29475 üzenetére
amit linkeltem mindenképp kellene, bár jó lenne tudni milyen bemenetek vannak a tv-n, mert ha van külön s-video-in, meg audio-in, akkor az euroAV-s átalakító nem is kell.., illetve egy s-video-kábel, de ilyet szoktak adni VGA-hoz, biztos van max. nem elég hosszú, illetve egy olyan RCA-kábel aminek az egyik végén RCA apák vannak, a másik pedig sztereó kis jack..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
G@ben
addikt
-
helkis
veterán
válasz Bubee82 #29473 üzenetére
szerintem örülj, ha kapsz melót.. ha van már valami, ahova felvettek, akkor rá kell menni a tapasztalatszerzésre, 1-2év és utána már mehetsz is más céghez gályázni, ez egyben fizuemelést is jelent, ha többet kérsz
then goto 10
6-8év múlva már pesten húzhatod az igát és talán már kapsz is valami eukompaktabb fizut..
indulónak a legalapabb bért fogod kapni, olyan nettó 100k körül.. ez egyébként mindenhol így van szerintem..[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz helkis #29477 üzenetére
Amit kaptam a vga-hoz: [link]
Ami a tv oldalán van: [link]
Meg a hátulján van 2 scart.(asszem az a neve )
1méter a távolság a tv-gép között, svideoval sikerült már összekötni, faszányos volt minden, de nekem csak fejhallgatóm van, és jobb ha tv-n is szól a hang[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz sagesz93 #29480 üzenetére
valami nem smakkol a tv-s linkel mert csak egy nagy fekete kép jön be nálam..
adj egy tv-tipust
a vga-hoz kapott cucc a felső az egy s-video elosztó: compozit-ra és s-video-ra, de s-video-n jobb a kép szerintem, az alsó pedig egy s-video-RGB-elosztó, ami RGB-bemenetű monitoroknál jöhet jól.. itt nem tudod használni..[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz helkis #29481 üzenetére
55cm-s samsung(pontos típust nemtudok), itt az oldalán van egy s-video, 3 ilyen csak anya meg a hátulján 2 scart.
Ennél értelmesebben nem tudom elmagyarázni[ Szerkesztve ]
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Kotya-vetye áron eladó 2db TFT, bővebben a [hírdetésben]. Győrben házhoz viszem őket.
-
sagesz93
addikt
válasz helkis #29486 üzenetére
ilyen, csak az első és az utolsó dugó nélkül.
az svideót oda az svideo bemenetbe
amugy már elvileg megvan a megoldás.[link]kép a felső kábel bele a vga-ba az rca-ba 2x-apa-apa hosszabító, egy 3,5mm jack>>rca átalakító, a maradék 2xapa-apa hosszabító be, aztán ezeket a tv-be és elvileg van minden, mint a bucsuba
-
senior tag
Flownak nem lett meg a párhuzamos programozás ezért most nagyon ideges! Ne hergeljétek mert kibannol mindenkit!
más tészta:
Ma voltam a T és S nevű boltláncolat egyik boltjában és csak ajánlani tudom mert adtak árut és a visszajárót se tartották meg.(no jó ez utóbbit megpróbálták)Youth hides the key to salvation
-
helkis
veterán
válasz sagesz93 #29487 üzenetére
ha van s-video bemenete a tv-nek akkor azzal lesz a legszebb a kép, tehát kell egy s-video kábel amit direktbe tudsz dugni a vga-ba, nem kell az elosztó sem, mert lábkompatibilis, illetve kell egy jack(sztereo)@RCA apa/apa (piros/fehér) az oldalába átváltod a tv-t svideo-ra és lesz hangod.. ennél egyszerübbet és jobb minőséget nem tudsz elérni, minden egyes toldás jelromláshoz vezet, ezt vedd figyelembe...
-
senior tag
Karaj ez a kicsi pici pendrive. Nem gyorsasági bajnok de egész korrekt sebességet tud. Ennyiért meg ajándék. Tandsba mindenki venni!
Egyébként írásban 7-9Mb/sec között mozog olvasásban 17-22Mb/secet visz a cucc.
Youth hides the key to salvation
-
VinoRosso
veterán
eee
-
G@ben
addikt
Váá, elegem van! Újratenném a Win-t, de a következő a probléma: ha a legális, SP1 nélküli cd-ről akarok telepíteni, akkor felismer 1db 128GB-os partíciót, hogy oda mehet a cucc, ami nekem nem jó, mert a C-m 20GB-os, a D meg a maradék 480. Ha egy beépített SP2-es cd-vel próbálom, akkor meg megcseréli a meghajtók betűjeleit, azaz a 20GB-os lesz a D, az meg nekem nem jó. Ugyanez a probléma: [link]
Mit lehet tenni, hogy a 20GB-os partíciót C-nek ismerje fel? Elvileg albitárs újrarakta a Win-t, de nem akarok 2x telepíteni, mert lehet, hogy utána sem jön be a meghajtójelek cseréje.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
válasz Jazzos #29496 üzenetére
Ma már nem telepítek. Lehet, hogy benézek hozzád, vásárolok és majd fárasztalak hülye kérdésekkel.
Illetve a hülye kérdés: az mitől lehet, hogy egy ősöreg 128-as pendrive minden gépen megy, csak az enyémen nem? Egy reinstall ezt is megoldhatja? Mert akkor nem veszek újat.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
gyogyreggelt kivanok
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo IV
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest