- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
13.000Ft-ra gondoltam ebbe beleértve a kártyát, természetesen a gyári hűtőjét (most hirtelen nem tudom, de lehet 2db gyári hűtőm van, de ezt nem garantálom most így), tehát, ha minden igaz akkor 2db hűtő, doboza, DVI -> VGA átalakítókábele, 2x4pines tápcsati átalakítója, eredeti driver CD-je. Egyszóval mindenestül.
+ 5.000Ft-os felárért adok hozzá egy Accelero Twin Turbo Pro-t, mert a gyári hűtése iszonyat hangos, ráadásul nem is hűti megfelelően ellentétben a Twin Turbo-val (ennek megvan a számlája, mindene, van még rá bőven gari, mert kb. tavasszal vettem).
Hétvégén dobom a piacra.
-
pisti0315
tag
á, ezt sajnálom a legjobban eladni
de amúgy volt fent a vaterán QX9650 meg Q9550,Q9505 mindjárt megnézem mennyiért mentek elHasználtan ennyiért mentek el:
QX9650 46.111 Ft
QX9650 49.900 FtQ9550 38.000 Ft
Q9550 42.000 Ft
Q9550 39.999 Ft
Q9550 35.000 Ft[ Szerkesztve ]
100% pozitív visszajelzés
-
Picco
addikt
-
bugizozi
őstag
"nagyjából mire gondolsz"...erről a következő vicc jutott eszembe:
-Móricka bemegy a kalapboltba.
-Egy kalapot szeretnék!
-Konkrétan mire gondol?
-Konkrétan a pinára, de egy kalapot szeretnék.Mondjuk ilyen 5770 környéki árú/teljesítményű
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
fagylalt
senior tag
Erős és drága, rendjének megfelelően. Jó áron adom (estére megy szerintem Vaterára).
-
fagylalt
senior tag
-
fagylalt
senior tag
Most processzor hűtőt szeretném cserélni egy Phanteks PH-TC14PE -re. A színét még nem döntöttem el a kéken és az ezüst színűn gondolkozok, azok passzolnának a cuccaimhoz, de szerintem a kék lesz.
A ház egy Corsair Vengeance C70 (- fehér) lenne.
legvégül most elgondolkoztam azon is, hogy ráférne a HDD-mre egy gari hosszabbítás is (azaz csere), mert mostanában tervezek egy Windows 8-at felrakni, mert már iszonyatosan be van lassulva a gép. Ez lenne az.A házat és a hűtőt a PCGear-től tervezem beszerezni, míg a vinyót az A4team-tól, mert ott ki lehet bővíteni a garanciát fillérekért 3 évre (legtöbb helyen 1 évet adnak rá; gyárilag pedig 2 évet).
Holnapra terveztem a megrendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest