-
IT café
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rbalint88
addikt
válasz Puma K #49566 üzenetére
Nekem a sajat auton (A4 cabrio) 235/45R17 Michelin Pilot Sport 4 van, a cegesen (Hyundai i30 2021) 225/45R17 Michelin Primacy 4. Mindket gumit maximalisan tudom ajanlani. A Bridgestone-t focvis Golf7 GTI-jen probaltam, de ugy mondanam, hogy nem egy bizalmat epito gumi. Ha sokat mesz, akkor turagumit vegyel, ha keveset, akkor sportgumit, de szerintem egy E39-re nem valo ecogumi
-
veterán
válasz Puma K #49566 üzenetére
Mint kiderült már, ilyent (BS T005) használok egy éve, ezzel vettem az autót, ~ 2 hónapos gumik voltak akkor. Gondolkodtam, kicserélem őket, mert egyrészt nem szimpatizálok a márkával, másrészt nem túragumira vágyok feltétlenül. Végül nem volt szívem elkótyavetyélni őket.
Az egy év tapasztalatai alapján.
Előny:
- halk,
- lassan kopik,
- alacsony a gördülési ellenállása, jól fogyaszt vele az autó.Hátrány:
- nincs peremvédője, (naponta 2x útba esik egy problémás szűk kereszteződés, néha vissza kell tolatni, idén 2 felnit húztam meg ott az útpatkán, 225/40R18),
- tapadhatna jobban (de túragumi),Egyelőre nem látszik az öregedés rajta, asszem' DOT3120.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest