Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagus

    senior tag

    Ezt dobta a gép, többször elpróbáltam ezt a felállástszórakozásból és, hogy egyedül lehet e az elite-et.

    Gyakorlatilag a main dockhoz csak 3 pakk cuccot tesz nekem mostanában, és a liftnél sincs festmény amikor gyémánt a fő célpont. Így nem telik meg a táska és nincsen meg az elite.
    A terv az volt, hogy elmegyek a main dock melletti kokóért, majd onnan a main dockba a fűért és a maradék helyet pénzzel töltöm meg, majd távozom. Az már az elején egyértelmű volt, hogy elite nem lesz meg mivel ez több, mint 15 perc mivel összesen 7 pontos lövést kell leadni a két helyen és a kis csatornánál a kettő között nem lehet átmenni, mert az nagyon védve van így sok a kerülőút.
    Amivel nem számoltam az lett a legnagyobb probléma és a bukta. Mire átmegyek a kokótól a main dockba a cuccokért addigra vagy az egyik helyen vagy a másik helyen jön egy jeep és kiszúrja a hullákat mivel az őrök a jeep útvonalán mozognak. A legtöbbször a main docknál a fű és a pénz szedésénél ért oda pont egy jeep és kiszúrta az ezen az úton sétáló két halott őrt. Kevesebbszer volt olyan, hogy a kokó pakolása közben jött egy jeep és kiszúrta az ottani halott őrt. Volt olyan is, hogy már televolt a táska amikor a kokó helyén jött a jeep és riasztó.

    A végeredmény az lett, hogy feladtam az elite-et és simán a main docknál bepakoltam a 2 pénzt és 1 fűt és elhúztam majdnem teli táskával. Egyszerűen ezt a felállást amit mostanában dob nem lehet 100%-ra megoldani, szerintem ez már valamilyen kis "nerf" eredménye.

    Volt egy merész tervem is amit meg sem próbáltam. Haloval landolok a kokónál amit begyűjtök, majd main docknál a fű és pénzt. Innen hajóval elmegyek a villa rácsához és teli zsákkal megyek be. Amikor megvan a gyémánt akkor a víz alatti rács fölötti erkélyről ugrom a vízbe és azzal a hajóval távozom amivel odamentem.
    A nagy kérdés ennél, hogy a hajó ottmarad-e? Illetve, hogy lehet-e arról az erkélyről ugrani a vízbe?

Új hozzászólás Aktív témák