-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Megjött az inv, itt is köszönöm a lehetőséget
-
Mac.
újonc
Sziasztok!
Balázsnak hívnak, és szeretnék jelentkezni a crew-ba. PeL ajánlott egy korábbi hozzászólásban, de most szeretném személyesen is kérvényezni ezt. 2016 óta játszom a játékkal, napi szinten az online részével, munka mellett amennyi szabadidőm engedi. 142-es szinten vagyok jelenleg. Célom az lenne hogy egy normális társasággal együtt érjek el minél több mindent a játékban. Szívesen segítek más játékosoknak is ha szükségük van rá. A profilom nyilvános, kiléptem az előző crew-ból aminek csak kíváncsiságból voltam tagja eddig.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy kis segítséget, anno megjelenéskor előző gen-re megvolt a GTA V, elég sokat toltam. Nem rég vettem meg PS4-re, szerencsére anno egy barátom áthoztam a régi karakteremet, úgyhogy nem kellett nulláról kezdenem mindent. De azért elég sok mindenből kimaradtam és nem teljesen egyértelmű, hogy mi mire való vagy mivel érhető el.
High-end ingatlanom van, meg néhány jármű, de ami inkább érdekel, hogy összeszedtem ~3,5 milliót, azt mire lenne érdemes elköltenem?
Érdekelne a doomsday heist, ahhoz mit kell megvennem?
Kapom egyfolytában a spam-et, hogy vegyek bankot, night club-ot, terrorbyte-ot, stb... Ami leginkább érdekelne, hogy mivel kapok pl. új coop küldetéseket? Ha CEO leszek, akkor mit tudok csinálni? Termeli nekem folyamatosan a pénzt? Vagy free roam-ba kell feladatokat csinálnom ahhoz, hogy pénzem legyen?
Bocsi, az alap kérdésekért, de az összefoglalóban nem annyira egyértelmű, ha esetleg tudtok ajánlani leírást a fentiekről, azt is megköszönném!
Csak mióta nem játszottam vele annyi update jött, hogy azt se tudom, melyiknek nézzek utána.
Köszi előre is! -
TDRuben
újonc
Hello.
Daninak hívnak, jelentkezni szeretnék a crewbe, PeL ajánlotta meg ajánlott engem Mac el együtt. 2016 óta van meg mostanában kezdtem többet játszani, bár ahogy engedi az időm munka meg iskola mellett, 300 h van benne 128 lvl vagyok. Főként a csalókat szeretném kizárni mert már minden játékban elegem van belőlük..., de normális értelmes emberekkel szeretnék szórakozni illetve komolyan is játszani.
-
Mac.
újonc
válasz fausto #67705 üzenetére
Hello!
A pénzed befektetésével kapcsolatban annyit tudok segíteni hogy a CEO az cégtulajdonost jelent. Ezzel együtt jár egy iroda (meg kell venni) amiben 3 féle pénzkeresési lehetőség van. Én a középső (autólopás és eladás) opciót választottam amihez szintén kell venni egy raktárat amiben tárolod az ellopott autókat. A feladat értelemszerűen ellopni és garázsodba vinni az autót, majd leszállítani a vevőnek ami ha top range autóról van szó 100.000 $ jutalmat jelent. 3 kategóriába tartozó autókat lehet ellopni amúgy: standard mid és top range.
-
hegyipapa
senior tag
válasz TDRuben #67706 üzenetére
Olvasd el a szabályunkat ha még nem olvastad el. Csatlakozz itt a crew-hoz, és írj egy sc nevet !
-
PeL
addikt
Üdv. 3,5 millából már ahogy Mac is írta bele tudsz kezdeni pl. az autóbizniszbe. Kell hozzá venni egy CEO irodát, és egy autó raktárat. A kettő együtt olyan 2,5-3 millió ha nem költesz extrákra. Ezzel egyedül is jó pénzeket lehet keresni, csak elég sokat kell hozzá mászkálni. Én már vettem egy Bunkert is magamnak leárazáskor, megvan már a 3 fejlesztés is bele, ahogy nézem ez is elég jó pénzt termel ha fel van fejlesztve és folyamatosan el van látva supplyval. Viszont itt lehet pénzért tölteni bele a supply-t ha nem akarsz vele szórakozni (ilyenkor értelemszerűen nem lesz rajta akkora haszon), vagy el is lophatod, viszont ez egyedül néha kissé macerás bár azon kívül mikor a helikoptereket kéne lelődözni egy Technician furgonnal, nem volt más még eddig ami jobban megszívatott volna. Mikor elegendő stock összegyűlik a bunkerben el lehet vinni eladni, ide már több ember kell, és persze elég kockázatos mert ma pl. nekem a két furgonból kilőtt egyet egy random player egy vadászgéppel és a 330.000$ potenciális hasznom fele oda is lett ezáltal, eléggé felidegesített...
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Hát igen, legközelebb ezt is inkább crew-es sessionben fogom csinálni... Amúgy elég vicces volt, mert direkt csináltam egy üres sessiont, majd mikor elindítottam Ruben-el a missziót és elkezdtük hirtelen megjelent 4-5 random player a semmiből, aztán az egyik már jött is ránk repülővel...
-
szTotyy
őstag
A pénzszerzésnek szerencsére már sok módja van, megoszlanak róla a vélemények, én ezt csinálnám a helyedben:
-Először vennék CEO irodát (az irodából egyébként lehet indítani pár co-op küldetést is). Ehhez vennék autólopós (import/export) garázst. A játékban talán még mindig ez hozza legjobban a pénzt. Ha megfelelően feltöltötted (80%-ig, minden kocsiból csak egyet-egyet!!) a garázst, akkor 15 percenként tudsz csinálni 80 ezret, ha csak egyedül csinálod. Egyet lopsz, egyet eladsz. Ha ezzel kezdesz, mindenképpen kérdezd meg a kocsilopás csínját binját!
-A kocsilopással kifarmolhatod a pénzt egy bunkerre, ahogy előttem is írták. A fejlesztéseket vedd meg mindenképp!!!! Ha veszed bele a supplyt és nem lopod, akkor marad időd kocsilopásra, miközben termeli a pénzt a bunker.
-A bunker mellett egy másik opció, hogy veszel Motoros Clubot, és hozzá kokain gyárat (fejlesztések fontosak!!!!). Ide is tudod venni a supplyt, a gyár dolgozik magától, ha online vagy, neked csak a készterméket kell eladni. Ez mellett szintén tudsz kocsilopással foglalkozni, vagy bármilyen más melóval.
Motoros Clubhoz a kokainon kívül több más gyár is van, de a kokó hoz legjobban, utána meth (ez is jó hoz), hamispénz (elmegy), fű (szódával elmegy), hamis okmányok (ez szarul hoz). Ezek mindegyikéből vehetsz egyet-egyet.
-Ezek után vennék Nightclubot (jó passzív kereset, ha van több gyárad), Láda raktárat (CEO irodában. ládákat kell gyűjteni, majd eladni. könnyű de sok meló van vele), Hangárt (kevés lóvét hoz, sok a meló vele, de itt tárolhatod a személyi repcsijeid), Facilityt (Heist miatt, plusz menő).
A doomsday heist - mint mondtad, érdekel - az indításához Facility-t kell venned. Ez nem olcsó, én még várnék vele, ha meg van haver, akinek megvan, akkor indítsa ő a heistet. A doomsday heistben az a legjobb, hogy lehet indítani 2,3 vagy 4 játékossal is.
Az utolsó pontban lévőkre azért nem térek ki, mert mire eljutsz idáig, elfelejted őket, és már túl sokat is írtam . Majd ha már itt tartasz..Jah: PS4? azt nem tudom van-e arra lehetőség, hogy üres sessiont csinálj ott. Ha van akkor érdemes az eladásokat egy üresben csinálni. A kocsilopás ezért is jó, mert gyors, a kocsikat ott elvileg nem fogja be a rakéta, talán a legnehezebben tönkretehető eladás.
A többi, főleg MC eladásoknál viszont jól jön.[ Szerkesztve ]
-
Mac.
újonc
Köszönöm a befogadást a crew-ba!
-
fausto
addikt
válasz szTotyy #67714 üzenetére
Köszi a választ + a többieknek is!
Ez a garázsos dolog szimpatikus. Ezen kívül vettem már egy motor klubbot, azt nem tudtam mire jó, de a GTA sorozatban mindig is a motorozás volt a gyengém, gondoltam jól jön Úgyhogy akkor a kocsilopás után belevágok a kokain bizniszbe. -
TDRuben
újonc
Köszönöm az invet!
-
fausto
addikt
Na, utána néztem. Ha jól gondolom, a kocsilopós bizniszhez Office-t kell vennem. A Maze Bank West-et néztem, de egyébként van különbség az irodák között? Mert ez 1milló, de van 4-ért is. Megnéztem miket lehet hozzá venni, szerintem marad az alap iroda, gondolom nem must have egyik opcionális cucc sem.
Raktárat azt hol és milyet kell vennem? Majd az irodai gépen tudok venni vagy mobilon az ingatlanok között kell garázs?szTotyy (vagy bárki ), ezek mit jelentenek?
"Ha megfelelően feltöltötted (80%-ig, minden kocsiból csak egyet-egyet!!) a garázst, akkor 15 percenként tudsz csinálni 80 ezret, ha csak egyedül csinálod"
"Ha ezzel kezdesz, mindenképpen kérdezd meg a kocsilopás csínját binját!" -
szTotyy
őstag
válasz fausto #67719 üzenetére
Az irodák csak az elhelyezkedésükben különböznek, de mind ugyanazt tudja, ugyanaz a beltér. Dekorációt választhatsz, de az ráér később is, ha már nem tudod mire költeni a pénzed. Az irodában a széf és a gunlocker is mondhatni felesleges pénzkidobás. Ezeket később is meg tudod venni.
Olyan irodát vegyél, ami neked kényelmes helyen van a városban! Nekem például a Maze Bank West van, ez azt hiszem a legolcsóbb is és jó helyen is van.
A kocsilopós garázsnál is ugyanez a helyzet. Mind ugyanazt tudja, csak az elhelyezkedésük más-más. Nekem ebből a nyugati városrészen lévő van meg (a nevét nem tudom), ez jó, mert közel van az autópálya. De itt is mindenki másra esküszik. A kocsilopós garázst az irodai számítógépen tudod majd megvenni ha jól rémlik.Ha már megvan a garázs, amibe majd szállítani tudod a lopott kocsikat, akkor már csak a lopást kell indítani az irodai számítógépen. A kocsilopások különbözőek, némelyik könnyebb feladat, némelyik kicsit nehezebb. Ezek kis missionök tulajdonképpen. A játék úgyis elmagyarázza, hogy épp mit kell tenned, honnan kell elhozni a kocsit. Ha az adott kocsit leszállítottad a garázsba, akkor egy kis tuningolás után már csak le kell szállítani a megadott helyre.
A lopható kocsikat 3 kategóriába sorolja: standard, mid, és top range. Összesen 32 különféle kocsi. A top range kocsikat tudod a legjobb pénzért eladni, ebből egy kocsi után 100 ezret kapsz (mínusz a tuning ára: 20ezer, mínusz a autókázás közben ért sérülések).
A standard és a mid range kocsikat ne is add el, csak gyűjts be mindből egyet és hagyd porosodni a garázsban!
A lényeg, hogy minden kocsiból lopkodj össze egyet-egyet a garázsba (az ugye 32 kocsi, ez a garázs kapacitásának a 80%-a). Amíg ez a 32 nincs meg, addig a játék csak olyan kocsikat fog beadni lopásra, amilyen neked még nincs meg.
Ha megvan a 32 kocsi, akkor amilyet eladsz ezek közül, pont olyat ad be a következő lopásra (legfeljebb csak a rendszám lesz más)
Viszont, ha a raktáradban/garázsban 32 kocsi van és mégis indítasz egy lopást, az teljesen random kocsi lesz (tehát lehet egy standard range is). Ezért ne lépd túl a 80%-ot!A lopás missionöknél sokszor előfordul, hogy jönnak 3 hullámban piszkosul jó lövő npc-k. Van, ahol csak be kell vinned nyugiba a kocsit, van, ahol a rendőröket kell lerázni (Lester segít).
Néhány lopásnál el lehet kerülni az npc-k támadását. (Pl.: ha a kurumát úgy követed, hogy ne vegyen észre; vagy a kocsit úgy lopd el, hogy az őrök ne vegyenek észre)A kocsik eladása pofon egyszerű, a megadott pontra kell vinni a kocsit. Itt npc-k csak akkor fognak támadni, ha egyedül vagy a sessionben. Két eladás között 15 perc cooldown van, ha egyedül adod el. Ha 4-en adtok el egyszerre, akkor a CD 40perc lesz.
Azt hiszem nagyjából minden lényegeset leírtam, próbáltam úgy írni, hogy neked még tök új az egész. Ha valamit kihagytam, a többiek úgyis kiegészítik.
u.i: Cactus jól mondja, de postakocsit nem fogsz kapni kocsilopásnál. Ha majd kokógyárat veszel ott jól jöhet a vidéki gyár eladásoknál.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz szTotyy #67721 üzenetére
Én annyit tennék hozzá, hogy az eladásoknál nekem jobban bejött a vidéki indulás. Városból kifelé vinni a hegyen át az árut elég gáz, ha az ember olyan szerencsés, hogy non-stop postakocsit kap.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
arghoska
tag
Sziasztok!
Jó rég nem játszottam a játékkal ezért gondoltam újra feltelepítem . Mikor indítanám megadom a social club email címet és a jelszót , erre az a szöveg fogad, hogy:
"This Steam account is alredy linked to a different Social Club account. Please log in with that social club account instead"
Ezzel találkozott már valaki? Mit tudok csinálni? Írjak a supportnak?
-
fausto
addikt
válasz szTotyy #67721 üzenetére
Köszi a tippeket, hasznos volt
Este meg is vettem mindent, megvolt az első lopásom, így már tiszta, hogy hogyan működik. -50% volt a garázsokra, úgyhogy még így is maradt 1,5 millióm, talán még a kokain biznisz is kijön belőle.Az irodám tetején van helipad. Van egy buzzard attack chopper-em, valahogy be lehet állítani, hogy az legyen az alapértelmezett helye? Vagy hogyan lehet odahívni a helikoptert? Felmentetem a tetőre, hívtam a Pegasus-t, de a közeli reptérre rakta a gépet.
-
-
Anulu79
addikt
Ha veszek postás kocsit akkor eladásnál azt adja be vagy ugyan úgy a simát mint a többieknek?
-
Plata
félisten
Na ugye hogy nem rossz ötlet.😌
-
Segal
veterán
Csinaljuk meg nekem megvan a postaskocsi
Az a durva ha azt az eladast adja be azt hinne valami bug hogy 6-7 kocsit kell leszallitaniAnulu79: Nem lehet tuningolni csak le tudod kerni pegazustol es ennyi. Ha valakinek keves lenne a postakocsis eladas es szivesen maszkalna a varosba azzal
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Balint0816
újonc
Szia Bálint vagyok játékbeli nevemen Balint0816 amugy élöben Bálint Nagy Szoval azért szeretnék jelentkezni mert jelenleg és régebben sem volt normális crew em de most ezen vátoztatni akkarok mostanában allapbol eléggé sokat vagyok ph sessionban mert van onnan ismerösöm és nagyon tetszik nekem a társoság ki találtam hogy én is be akkarok lépni mert unom a crew e met
-
Heller2
aktív tag
válasz Balint0816 #67739 üzenetére
....és sikerüüüült!!!!
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
fausto
addikt
Nem tudom, tapasztaltatok-e hasonlót. Tegnap este megcsináltam a napi küldetéseket, ma beléptem és nem frissült, ugyan az a 3 van kipipálva, amit tegnap kaptam. Mi lehet az oka? Most csütörtökön lenne, hogy elérem az egy hónapos milestone-t
-
bluuzia
senior tag
válasz fausto #67741 üzenetére
Nekem volt már sajnos.
Nem vagyok teljesen biztos benne, de az rémlik, úgy veszi, mintha kihagytál volna egy napot. Remélem tévedek.Ha még sosem csináltad meg a 28 napos daily-sorozatot, akkor: ESC - Stats - General 3. oldalán letudod ellenőrizni, hol tartasz.
Remélhetőleg nem nullázta le és akkor megkapod az 500K-t csütörtökön. De ez lehet, hogy csak holnap derül ki.Régen párszor megszívtam session váltás miatt. Ahogy elolvastam a feladatokat és láttam, hogy kell segítség rácsatlakoztam barátlistámon épp fennlévő társra. Mire odarakott, már más feladataim voltak. Onnantól nullázta az addigiakat.
Itt egy kis leírás, hátha találsz könnyebb feladatokat.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
hegyipapa
senior tag
válasz Balint0816 #67739 üzenetére
Ezt olvasd el ! Majd a leírtak szerint cselekedj. Múltkor még volt IGN-es barátod, most nem néztem, de ha rendben tetted a barátlistádat akkor írj és megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest