-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac.
újonc
válasz fausto #67705 üzenetére
Hello!
A pénzed befektetésével kapcsolatban annyit tudok segíteni hogy a CEO az cégtulajdonost jelent. Ezzel együtt jár egy iroda (meg kell venni) amiben 3 féle pénzkeresési lehetőség van. Én a középső (autólopás és eladás) opciót választottam amihez szintén kell venni egy raktárat amiben tárolod az ellopott autókat. A feladat értelemszerűen ellopni és garázsodba vinni az autót, majd leszállítani a vevőnek ami ha top range autóról van szó 100.000 $ jutalmat jelent. 3 kategóriába tartozó autókat lehet ellopni amúgy: standard mid és top range.
-
PeL
addikt
Üdv. 3,5 millából már ahogy Mac is írta bele tudsz kezdeni pl. az autóbizniszbe. Kell hozzá venni egy CEO irodát, és egy autó raktárat. A kettő együtt olyan 2,5-3 millió ha nem költesz extrákra. Ezzel egyedül is jó pénzeket lehet keresni, csak elég sokat kell hozzá mászkálni. Én már vettem egy Bunkert is magamnak leárazáskor, megvan már a 3 fejlesztés is bele, ahogy nézem ez is elég jó pénzt termel ha fel van fejlesztve és folyamatosan el van látva supplyval. Viszont itt lehet pénzért tölteni bele a supply-t ha nem akarsz vele szórakozni (ilyenkor értelemszerűen nem lesz rajta akkora haszon), vagy el is lophatod, viszont ez egyedül néha kissé macerás bár azon kívül mikor a helikoptereket kéne lelődözni egy Technician furgonnal, nem volt más még eddig ami jobban megszívatott volna. Mikor elegendő stock összegyűlik a bunkerben el lehet vinni eladni, ide már több ember kell, és persze elég kockázatos mert ma pl. nekem a két furgonból kilőtt egyet egy random player egy vadászgéppel és a 330.000$ potenciális hasznom fele oda is lett ezáltal, eléggé felidegesített...
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
A pénzszerzésnek szerencsére már sok módja van, megoszlanak róla a vélemények, én ezt csinálnám a helyedben:
-Először vennék CEO irodát (az irodából egyébként lehet indítani pár co-op küldetést is). Ehhez vennék autólopós (import/export) garázst. A játékban talán még mindig ez hozza legjobban a pénzt. Ha megfelelően feltöltötted (80%-ig, minden kocsiból csak egyet-egyet!!) a garázst, akkor 15 percenként tudsz csinálni 80 ezret, ha csak egyedül csinálod. Egyet lopsz, egyet eladsz. Ha ezzel kezdesz, mindenképpen kérdezd meg a kocsilopás csínját binját!
-A kocsilopással kifarmolhatod a pénzt egy bunkerre, ahogy előttem is írták. A fejlesztéseket vedd meg mindenképp!!!! Ha veszed bele a supplyt és nem lopod, akkor marad időd kocsilopásra, miközben termeli a pénzt a bunker.
-A bunker mellett egy másik opció, hogy veszel Motoros Clubot, és hozzá kokain gyárat (fejlesztések fontosak!!!!). Ide is tudod venni a supplyt, a gyár dolgozik magától, ha online vagy, neked csak a készterméket kell eladni. Ez mellett szintén tudsz kocsilopással foglalkozni, vagy bármilyen más melóval.
Motoros Clubhoz a kokainon kívül több más gyár is van, de a kokó hoz legjobban, utána meth (ez is jó hoz), hamispénz (elmegy), fű (szódával elmegy), hamis okmányok (ez szarul hoz). Ezek mindegyikéből vehetsz egyet-egyet.
-Ezek után vennék Nightclubot (jó passzív kereset, ha van több gyárad), Láda raktárat (CEO irodában. ládákat kell gyűjteni, majd eladni. könnyű de sok meló van vele), Hangárt (kevés lóvét hoz, sok a meló vele, de itt tárolhatod a személyi repcsijeid), Facilityt (Heist miatt, plusz menő).
A doomsday heist - mint mondtad, érdekel - az indításához Facility-t kell venned. Ez nem olcsó, én még várnék vele, ha meg van haver, akinek megvan, akkor indítsa ő a heistet. A doomsday heistben az a legjobb, hogy lehet indítani 2,3 vagy 4 játékossal is.
Az utolsó pontban lévőkre azért nem térek ki, mert mire eljutsz idáig, elfelejted őket, és már túl sokat is írtam . Majd ha már itt tartasz..Jah: PS4? azt nem tudom van-e arra lehetőség, hogy üres sessiont csinálj ott. Ha van akkor érdemes az eladásokat egy üresben csinálni. A kocsilopás ezért is jó, mert gyors, a kocsikat ott elvileg nem fogja be a rakéta, talán a legnehezebben tönkretehető eladás.
A többi, főleg MC eladásoknál viszont jól jön.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest