Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz Puma K #6469 üzenetére

    Azért az elég vicces, hogy látják mekkora az érdeklődés és mennyien szavaztak előre bizalmat nekik, erre szarnak bele és csak azért is elindítják elégtelen szerverrel.. Ha ennyien veszik akkor meg kell duplázni a szerverek számát, ha még többen veszik akkor megháromszorozzuk.

    Én nagyon tisztelem a Rockstar-t, és a legjobb fejlesztőcsapatnak tartom a játékvilágban, de ez hatalmas pofátlanság. Tegnap este sem tudtam egy gramm multit sem nyomni PS3-on mert azonnal elszáll.

    Ha nem biztos mindenkinél, akkor nem kéne azt mondani, hogy október 1. GTA online.. Én sem mondom majd a munkahelyemen, hogy hát persze 2 nap múlva ilyenkor kész leszek, aztán jönnek 2 nap múlva, és a munka 10-ede sincs meg.. Ha ennyien előre bizalmat szavaznak nekem, és adottak a lehetőségeim, akkor megcsinálom. Engem az nem érdekel, mennyibe került volna egy Pentagon méretű szerverpark, ha az kell akkor vegyék meg.

    Ez tipikus pénzközpontú hozzáállás, szarnak az emberekre, csak jöjjön sok lóvé. Ezek után nem csodálkoznék, ha miután leálltak a nagy vásárlások a jelenlegi konzolokra, azonnal bejelentenék nextgenre, hogy abból is jöjjön a pénz (eddig ugye azt nyilatkozták, hogy nekik tök jó ez a generáció, nem terveznek az újakra fejleszteni egyelőre).

    Ja és ne gondolja senki azt, hogy ez 1-2 héten belül helyreáll, semmivel nem lesz kevesebb játékos, inkább több. Ugyanúgy küldi közepén ki fog b*szni, ha nem bírja a terhelést a szerver amire csatlakozol. De mondom én még a belépésig sem tudtam eljutni, mert azonnal fail meg error meg fatal meg minden van, csak a beígért multiplayer nem.

    Ma este ismét megpróbálom, így 2 és fél nappal az indulás után. Hátha már belépek legalább egy 10 másodpercre.

Új hozzászólás Aktív témák