Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szTotyy #64140 üzenetére

    Grand tag is. Tényleg elhangzott itt egyszer, hogy ki lesz csapva, de nem lett. Most nem tudom, hogy Hegyi ezt csak bemondta, aztán elfelejtett tenni vagy mégis meg lett beszélve a dolog. De ha tag, akkor tag, be kell tartania a szabályokat, ahogy nekünk is tagként kell tekinteni rá.

    (#64141) Majkee84
    Röviden igen. Azzal, hogy nem vagy tag, nincs semmi kötelezettséged sem, nyilván nem is lehet rajtad számon kérni semmit emiatt, szabályzatot, stb. Cserébe a jogaid sincsenek meg. Lépj be a crew-ba és megoldódik a helyzet. Nem is értem minek kellett kilépni.
    Sokáig én sem voltam tag, hanem a kétszemélyes crew-nkban voltam öcsémmel. Előtte is rég PH tag voltam, ide is írogattam, de nem szóltam bele soha abba, hogy a PHHU crew-ban minek hogy kéne mennie.

    (#64143) Puma K
    Vmelyik bamba tagunk egyszer kint felejtett egy aknát és Lefie 4-es kocsieladásánál valaki ráfutott. Aki kint hagyta, az a map másik végén volt, teljesen magával elfoglalva, nem is nézte a chat-et, nem is vágta mi történt, Lefie követelte a bocsánatkérést. Aztán mivel nem kapott, odament elkezdte gank-elni a gyereket, amíg ki nem lépett. Egy PHHU-st. Egy fostos kocsiért. Ez olyan durva szabályzatsértés, amiért egyből kicsapás kellett volna hogy járjon.
    A srác, aki az áldozat volt, azt hiszem ki is lépett a crew-ból, mert joggal követelte, hogy a szabályokat betartassuk és járjunk el következetesen. Ehelyett az "öregek" összefogtak és még ő lett leoltva. Ezután nyilván látta, hogy itt vannak egyenlőek meg az egyenlőbbek. Ez már akkor is nagyon szúrta a szemem és ezután sem fogok ilyen mellett szó nélkül elmenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák