Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Kiskokó #54300 üzenetére

    I have a dream...
    Na ez az ami mar soha sem fog megvalosulni sajnos. Ez a tema mar tobbszor elokerult de valaki mimdig bekeveredik egy mar bentlevon keresztul aki aztan hozza az olyan haverjait akinek se a neve se a crew-ja nem utal arra hogy magyar es legalabb koszonni sem tud:(
    Hidd el engem ez a problema jobban erintett mert en egyfolytaba kocsiztam es mig masoknak egy uj session annyit jelentett hogy elfogadja az invet es minden megy tovabb csak nyugiba addig en amikor mar kivartam 25-30 perc cd-ket kocsieladasnal es tudtam ha megyek en is akkor megbuntet a jatek a maradek 10-15 percemhez hozzaad meg vagy 20at akkor az nem volt egyszeru dontes menni vagy kockaztatni. Nem veletlen irtam neked is tobbszor hogy nem tudok utanatok menni. Mindenesetre be is fejezem a predikaciot mert ez ellen ugy sem lehet semmit tenni.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák