Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Ha már CM volt nemrég a téma egy siker storyt megosztanék veletek.

    Múlt hét vasárnapján este ellátogattam erre az oldalra.Egyetlen ember hirdetett PC-re CM-et. Nem sok esélyt láttam rá hogy ilyen randomitásban sikerülhetne a CM de adtam neki egy esélyt. Miután ráírtam a csávóra azzal fogadott ha 2 perccel előbb írok akkor mehetnék de már megvannak. Nem igazán voltam meglepődve azon a napon szó szerint minden amibe fogtam ingame / realife a lehető legrosszabbul sült el.Már csak mosolyogtam. :K

    20 perccel később jött az üzenet hogy egy agyhalottat fogtak ki és ha szeretnék csatlakozhatok.Miután felmentem discordra 2 francia és egy német srác fogadott. Szerencsére majdnem mindegyikünk folyékonyan beszélte az Angolt. Egy pár perc alatt átdumáltunk mindent A-B tervek ha szarul sülnének el a dolgok.

    Nincs mit túlságosan ragoznom az elképzelhető összes küldetést és finálét extra über biztonságosan csináltunk. Két küldetést kellet csak restartolnunk az idő miatt ugyanis eltöketlenkedtük :DDD . Nagy meglepetésemre megvolt a kellő komolyság és skill mindenkinél. Pontosan nem tudom mikor kezdtük el de reggel 6-ra végeztünk vele.Mindezt úgy hogy rajtam kívül még 2 másik srác is kb 1,5-2 évvel ezelőtt csinálta a Human labs & A series funding hesiteket !!

    Összességében megváltozott a véleményem valamelyest a random emberekről de messze menő következtetéseket nem merek még így sem levonni. Egy idegesítő dolog volt ami mellett még ebben az irományban sem tudok elmenni. Ugyebár órákon keresztül Angolul kommunikáltunk és az egyiküknek sajnos eszméletlen gyenge volt minden téren képtelen volt akár 3 szavas mondatot összerakni.Kihívás volt végig hallgatni és kibírni :DDD Viszont ami a legfontosabb mindenki megértő volt végig és nem kezdtük el cseszegetni hanem segítettük, elmondtuk még 4x - 5x . Ezzel csak annyit szeretnék írni hogy nyomassátok az Angolt legalább egy alap szintig hogy ilyen dolgokban rész tudjatok venni.

    A CM mellé még jött a loyalty + még egy aminek a nevét már nem tudom :C 3 Challenge lett meg egyszerre.

    KÉP, csak a biztonság kedvéért ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák