Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #81556480 #45264 üzenetére

    Sokaknak igen, de mondjuk én pont nem vagyok ilyen "újdonság-fasiszta" és a régebbi tartalmakat is imádom. Most vettem a kokain mellé egy pénzhamisítót is. Egyszerre bizniszelem msot a lopott kocsikat, két MC gyárat meg a raktárat.
    A lényeg, hogy inverz módon, fajlagosan akkor drágább egy láda, ha egyszerre többet veszel. Azért, mert időtakarékosabb így, kevesebb körből megtöltöd a raktárat. Ládákat lopni nem lehet, mnit az MC gyáraknál a supply-t. És fontos még, hogy minél több ládád van már raktáron, a ládákat annál drágábban tudod eladni darabáron. Én mondjuk mindig megtöltöm teljesen a raktárat és utána egyszerre adom el, az a legjövedelmezőbb. Értelemszerűen minél nagyobb a raktárad, annál nagyobb raktárkészletet tudsz felhalmozni és annál jobb árat kapsz ládánként, ha megtöltöd. Így a 112(?) férőhelyes large raktár a legjobb biznisz, de azt ugye 40valamennyi kör mire 3-asokkal megtöltöd. Kiszámolhatod, hogy ha 18k-t kifizetsz mniden 3 ládáért, akkor mennyi a vége. Persze a végén jó pénzt is kapsz érte. Én inkább a 42-es mediumon maradtam, azt azért nem annyira sok idő megtölteni, de már jól fizet. De tesóm bevállalta a large-ot.
    Amúgy 3-as ládákkal vigyázni kell, ha egyedül vagy, akkor nagy szopás is tud lenni, ha külön kell a 3-at bevinni. Én 3-asat inkább csak akkor indítok, ha vagyunk vagy 2-en. Ha egyedül vagyok, akkor max 2-eset szoktam. Ami igazából a raktár bekerülési költségét is csökkenti, szóval azért van előnye is.
    Van amúgy sok hasznos dolog ezzel kapcsolatban, sztem indulásnak ezek a legfontosabbak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák