Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz Haseo #44911 üzenetére

    Szerintem is itt van a kutya elásva valahol. A tranzakció méretnél, akár a saját addig tisztán megszerzett vagyon arányában.
    Gondoljatok bele, ha 2000-resével dobálják rád a pénzt, az csak egy 2000-res tranzakció, még ha sok is van belőle. Ha tranzakciónkénti a vizsgálat, márpedig más alapja aligha lehet, akkor amíg rádszórják a pénzt így, nincs miért aggódni. Azonban a bankba betétel már egy egyben nagyobb tranzakció, amely során megbukik a mutatvány. Csak úgy, mintha pl egyben egy drága autóra/lakásra/yachtra költenéd, főleg úgy, hogy arra amúgy nem volt pénzed előtte "tisztán".
    Ha van tehát egy tranzakció, ami meghalad egy összeghatárt, akkor vizsgál a rendszer. Lett e volna pénzed rá amúgy is, vagy sem. Innentől logikus a dolog, hogy ha pl vannak már több milliós cuccaid tisztán szerezve, és rádszórnak pár tíz vagy százezret, azért nem fognak bannolni. Ha viszont a tisztán elért vagyonodhoz képest drága amit veszel, és nem is lett volna rá annyi pénzed, akkor bannolnak.

    Talán közelebb juthatnánk a formulához, ha a bant kapottak konkrétan leírnák, milyen szinten voltak, mennyi vagyonuk volt ingatlanban, autóban, pénzben, és ehhez képest mennyit kaptak a moddertől, és (pontosan) mit csináltak azzal a pénzzel.

    [ Szerkesztve ]

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák