Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz AtHoS #1062 üzenetére

Persze nekem sincs meg minden recept, de segítek szívesen ha megvan. A Craftolási nyersanyagot elszoktam kérni, de a pénzt nem, az van nekem elég.

A Monster Infrequentsek (MI) ismertek.
    Ide tartozik a 3 szet ami ismert kiktől eshet: Dark One's Gift, Krieg's Armament és a Lokarr's Spoils.
    Feltételezem, hogy a 85+ fölötti cuccok inkább a kieg területén esnek. Vagy kizárólag, meg nem mondom. Az első naptól megvan a kieg és valahogy sosem figyeltem meg a dolgot.
    Ha van sok Ancient Heartod vagy egyéb ilyen ritka crafting materialod átkonvertáltathatod amibe kell, és árusnál gamblingelhetsz, de lehet jobb a kereskedős topikból ráírni Steamen valakire akinek megvan ami kell. Úgy látom a legfelsőnek 3 szetdarabja is van (runebider's spellthrower ez van meg neked, runebinder's shoulders, runebinder's armor). Én eddig 2x tradeltem így idegennel arról a fórumról, így raktam össze a Purifierem maradékát. Bele se merek gondolni enélkül meddig tartott volna. Azóta magamnak farmolgatok. :)
    Elvileg megvan a Runebinder sapka receptje.

Annyit tudok javasolni bárkinek, aki majd megveszi az új kieget: tegyen el mindenféle szetdarabot, ne adja el őket. Lesz majd 2 féle szetkonverzió.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák