- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Mesterséges Intelligencia topik
- Musk azt mondja: a gondolatával mozgatja az egeret a Neuralink első betege
- Kínai cégek segítik ezentúl a Teslát, a Renault-t, a Hyundait és a Toyotát
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- 1000 kilométert mehetnek az EV-k az új CATL-akkuval
- ASUS routerek
- Windows 10
Aktív témák
-
oceanearth
őstag
mi is sokat grillezünk, mivel már elég nagy hagyománya van az én családomban ezért elég sok fortélyt kitaláltunk. mi pl. nem rácson sütünk, hanem még édesapám csináltatott egy 1,5centis vastag rozsdamentes acél ''sütőtálat'', a lényeg, hogy lassan melegszik fel, de nagyon gyorsan sül rajta a hús és nem csöpög le a zsírja így szaftosabb marad pl. a szárnyas. kedvenc pácom, a borsos-mustáros és a fokhagymás fűszerkeverék összekeverve, 1 gerezd fokhagymát rányomva, izlés szerint mustárt belerakva, olivával fölöntve, ebben min. 1 napig állni kell a húsnak. mi így szoktuk sütni. alufóliában is szoktunk krumplit sütni, amelyre fokhagymás tejfölt és reszelt sajtot rakunk.
ja és kifeljtettem a cukkinit, amire kis vegetát szoktam rakni, abban van só is meg midne, de nem kell sok
ja és elfeljtettem írni, hogy faszénből csak brikett, mert annak egyenletes a hőleadása. amik nagyon tetszenek ezek az új grillzsákok leraksz egyet meggyújtod 4 szélét és fél órán belül parázs van, nem kell se gyújtós semmi, ez aalpból benne van, csak ez nagyon drága
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
válasz Thulcandra #28 üzenetére
én is imádnám illetve imádom is!
-
oceanearth
őstag
válasz Thulcandra #30 üzenetére
hát igen annyira nem lesz füstös így, viszont én meg nem szeretem ha kiszárad a hús.
Aktív témák
- DJI Air 2s FMC drón 7 akkumulátorral!!! - 5,4k video, 1" SONY CMOS
- Fender Squier Stratocaster + Marshal MG15 40W erösitö eladó
- Mata összteleszkópos kerékpár
- DJI Mavic 3 FMC drón szett - 2 kamera, 4/3" CMOS - 3 akku, 2 táv, koffer
- Hamilton Aviation Khaki X Patrol Auto Chrono ETA 7750 automata óra! Full set!