Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • válasz RONEX #11 üzenetére

  Sajnos esetedben több gond is lehet. Ha jól értem, akkor a lapost előtelepített OS-el vette édesapád, amin német nyelvű W7 volt gyárilag telepítve.
  Ha esetleg W7 Ultimate-el lenne előtelepítve, akkor kár volt formázni, mert az Ultimate-ben le lehet cserélni a nyelvet magyarra, egyszerűen windows update-ről jönnek a nyelvi fájlok.
  Ha Ultimate és nem az ún. Recovery partíciót formáztad, akkor a lapos beépített recovery funkciójával visszaállítható a rendszer, működő állapotba és a nyelvcsere megoldható.

  Ha nem Ultimate, akkor sajnos benne van a pakliban, hogy az eredeti OS-t buktad, mert az előtelepített gépeken általában ún. OA (OEM Activated) W7 van, a lapos gyártója által előtelepítve, ami nem a kereskedelmi forgalomban kapható OEM vagy Full változat. Nézd meg a lapos alján a matricát, lehet, hogy megtalálod ezt a jelzést. Ha igen, akkor sajnos 50% az esély, hogy egy OEM W7 elfogadja-e a serial-t vagy nem...

  Ha ezt a kockázatot bevállalod és egy OEM-et szeretnél telepíteni, akkor az összes gyári partíciót le kell törölni a HDD-ről, ezt meg úgy lehet kivitelezni, mint ahogy pár hozzászólással ezelőtt linkeltem (a parancssoros módszer)

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

 • válasz RONEX #13 üzenetére

  Ha úgy telepíted, ahogy a 9. hsz-ban linkeltem, akkor nem lesz gond, max hogy benne van a pakliban, hogy az eredeti OS-t bukod...

  Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Hozzászólok Aktív témák