Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz barack1997 #4 üzenetére
Szerintem jó ötlet lenne, én sem találtam ilyen összefoglaló topicot, pedig nem ártana! Írj az egyik moderátornak, hogy az összefoglalót tegye be első hsz elé, és szerintem hadd szóljon!
Amúgy nekem az lenne a kérdésem, hogy a GoPro-khoz lehet külső mikrofont csatlakoztatni valahogy? (akár kábellel akár wifivel?) Mert erről nem találtam semmi infót, pedig jó lenne, mert motoron a saját mikrofon semmire sem jó, a szélzaj elnyom mindent..
Konkrétan a Session tetszene, mert az sisakon se lenne túl batár. Az ára is sokat esett, de nem tudom videóminőségben hol van mondjuk a GoPro családon belül, vagy más gyártók ilyen árú kameráihoz képest.. Lehet talán érdemesebb volna egy használt H3+ vagy H4Silvert venni mint ezt??
-
Kroni1
veterán
válasz barack1997 #7 üzenetére
És szerinted a Hero 4 silver az jobb lehet hang szempontból? Szerintem az egyetlen megoldás a szélzaj ellen egy jó külső mikrofon, akár összekötve a kamerával, akár külön (pl. diktafon vagy teló) és később a kamerával összeszinkronizálva vágásnál..
-
Kroni1
veterán
Hero4 SESSION tulajokhoz olyan kérdésem lenne, hogy esetleg próbáltak-e a microUSB-jack átalakítóval külső mikrofont rákotni? Valahol azt irják, hogy erre nem, csak a Hero3 és Hero4-re lehet rákötni, pedig örülnék ha mégis működne ezzel is a külső mikrofon funkció, mert ez a kamera tetszik legjobban az általam próbáltak közül..
Más: Azt tudja esetleg valaki, hogy vizálló tokban elmerül a vízben, vagy fentmarad a víz tetején?
Tarisznyarak: AS50 jó kis kamera, AS200 mégjobb és nem sokkal drágább, de ha YT-ra felteszem a videókat már kb. eltűnik a Session és az AS200 közti különbség, YT általi tömörítés után kb. egyforma szintre kerülnek egymással, legalábbis a nappali felvételek minőségét tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Én a helyedben egy ILYET tennék be az ülés alá, ezt is nagyon dicsérik és kb. 1.5-1.8m a kábele, nekem sisakról simán le lehetett vezetni magam előtt az ülés alá, egészen be a kipufogóhoz, szélvédett helyre.
Ugyan egy Sony kamerával, de nálam ilyen minőségben tudta rögzíteni a hangot: AS200 TESZTVIDEÓ 1.300Ft-ért szerintem ez a legtutibb megoldás, és nem kell plusz hosszabbítót venned!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest