- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz freelancer68 #750 üzenetére
Végülis csak 4 hozzászólással előtted linkelték. És persze csak Kínában érhető el jelenleg.
-
YxVs
senior tag
Van arra valahogy lehetőség, hogy magyarul lehessen üzenetekre választ diktálni? (Fossil Gen 5)
-
-
YxVs
senior tag
Akkor csak billentyűzet pötyögéssel van egyedül lehetőség válaszolni az üzenetekre?
Előre beállított üzenet választ magyarul meg lehet adni valahogy?
Nekem a Gboard-ot sem sikerült magyarítani hogy legalább swipe-al lehessen magyarul írni.
Persze a legjobb az lenne ha magyarul lehetne neki diktálni. -
-
YxVs
senior tag
Ha a Phone app/Settings/Answer Preference menüben Accept on watch, Answer on watch-ra van állítva, akkor nektek sem jelzi az óra a bejövő hívásokat?
Ha átrakom Accept on watch, Answer on phone-ra, akkor minden rendben.Vagyis csak kezdeményezni lehet hívást az óra saját hangszóróján keresztül, de fogadni már nem?
-
racskobalazs
senior tag
Ma délután jön az új TicWatch, ki mit tippel? Ár? Ugyan az lesz vajon mint a kínai X?
S egy kérdés ha rendelt már valaki közvetlen tőlük, jól látom, hogy a Mobvoi szállít ki EU-n belül is? Ergo ha mondjuk elfogadható árban van és azt mondom, hogy megrendelem, akkor legit, hogy 2-4 napon belül kihozzák, úgy hogy áfa is benne van és free a delivery? (Ezt írja az oldal). Csak mert gondolom azért egy gyártói oldalon közvetlen tőlük rendelve csak olcsóbb mint itthon egy kiskerből.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
zsola400
aktív tag
válasz racskobalazs #759 üzenetére
Érdemes megnézni Alin is, mikor én rendeltem 2020 Pro-t Alin (hivatalos oldal) jóval olcsóbb volt mint a saját webáruházukban és volt valami olyasmi, hogyha plusz költséged van pl. vám azt ők állják.
-
racskobalazs
senior tag
válasz zsola400 #760 üzenetére
Köszi a tippet, megnézem ott is majd.
Az ÁFA-t is? Mert ugye most szigorítottak és EU-n kívüli rendelés esetén postás kezelési költség, áfa, minden rájön...
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
freelancer68
tag
Én is az aliexpress-es Ticwatch Official Store-ból vettem, lengyelországi raktárat választottam.
Jobb volt az ár, mint a mobvoi oldalán. Ingyenes volt a szállítás, volt rá kupon és 4 nap alatt megjött.[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz freelancer68 #763 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor mindenképpen megnézem majd az Alis oldalukat is. Valaki be tudná linkelni, hogy nehogy véletlen scam oldalt találjak? Sose használtam még Alit
-
zsola400
aktív tag
válasz racskobalazs #761 üzenetére
Amikor én rendeltem még nem volt ez a szigorítás elvileg vám köteles lett volna (~150$) de Spanyolból jött mindenféle plusz költség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz racskobalazs #764 üzenetére
Érdemes figyelni a kuponokat, pl. 11.11 ilyenkor jó akciókat lehet megfogni nekem kb. - 50$ volt. Vagy pl. Zen.com számlát nyitni itt pl. 3,5% visszatérítést van Ali-ra, Bangood-ra 8%.
-
YxVs
senior tag
Erre valaki esetleg?
Valóban nem lehet hívást fogadni csak az órán, ha a Phone app beállításaiban Accept on watch, Answer on watch van beállítva? És ebben a beállításban egyáltalán nem is jelez az óra bejövő hívás esetén.
Pedig ez hasznos lenne, ha egy másik helységben felejtettem a telefont, de még Bluetooth hatótávolságon belül vagyok.
Valaki megnézné, és letesztelné?
Nekem Fossil Gen 5/Wear OS 2.32 van fent, de TicWatch-on gondolom ugyanez a verzió van.Köszi.
-
spiky03
veterán
Ezt hol kellene megnézni?
Nekem jelzi a bejövő hívásokat a Pro 2020 és fel is tudom venni és beszélni.
Már párszor használtam így az órát.
Teraszon volt a telfon és meg a kerítést festettem és úgy bezséltem az "órába".SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
freelancer68
tag
TicWatch Pro 3 Ultra
mobvoi-nál (nem tudom honnan küldik) 299,99 Euro
aliexpressen - Németország 316,34 Euro
- Anglia 421,90 Euro (nem szállítanak innen Magyarországra)
- Kína 337.71 Euro[ Szerkesztve ]
-
racskobalazs
senior tag
válasz freelancer68 #774 üzenetére
Köszi,, akkor náluk a legolcsobb. https://www.mobvoi.com/eu/pages/ticwatchpro3ultra amúgy első olvasásra nem kapta meg azt az ecg szenzort amit a kínai variáns, vagy én értek félre valamit. Cserébe kapott milstd-t
Viszont így nézve megérős váltásnak tűnik a 2018-as óráról, jól érzem?[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
válasz racskobalazs #775 üzenetére
-
racskobalazs
senior tag
válasz freelancer68 #776 üzenetére
Zseniális, szeirntem haza érek és meg is rendelem.
-
spiky03
veterán
Így valóban nem rossz az ára.
Majd februárban én is megrendelem.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
racskobalazs
senior tag
Na, meg is rendeltem. Majd beszámolok milyen.
-
Bozek
nagyúr
válasz freelancer68 #774 üzenetére
Snapi 4100, MIL-STD-810G, háttérvilágítás FSTN-módban? Akkor kell.
-
spiky03
veterán
válasz racskobalazs #779 üzenetére
Várjuk a beszámolót, hogy megéri e váltani a Pro 2020rol.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
racskobalazs
senior tag
Hát azt nem fogom tudni megmondani, csak azt, hogy a 18-as variánsról megéri-e :D
-
zsola400
aktív tag
Én is gondolkodom a váltáson Pro 2020-ról, az IP68, jobb proci, hosszabb üzemidő stb. mind mellett szól. Még várok valami jó akcióra 11.11 Alin, Bangood.
-
racskobalazs
senior tag
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
Ez a te ajánlókódod legalább? Csak hogy legyen benne biznisz neked is.
[ Szerkesztve ]
-
antraxx25
csendes újonc
Sziasztok!
Felmerült bennem a kérdés, mivan ha én iPhone-ra váltok, akkor mégis hogy lehet beállítani órán a Gpay-t, ha magát az appot csak USA-ban lehet letölteni? (beépítve meg mégis minek lenne?!)
Oké, VPN-el mégis le tudom tölteni, de akkor is csak az USA verziót lehet, amiben meg csak ottani telszámot lehet megadni, tehát használhatatlan.
Vagy mégis be van építve valami órás setup, esetleg böngészőn keresztül, hogy hozzá tudjam adni a kártyát, vagy ez kivitelezhetetlen?
Nyilván telefonon nem akarom én használni, hiszen ott az Apple pay, de hogy emiatt még új órát is vegyek -
-
-
doongoo
addikt
Akkor már az enyémet is használhatjátok:
[UTEGGF] -
PACSA75
őstag
Ticwatch Pro 3 tulajoktól kérdezem, hogyan működik a másodlagos kijelző? Ha magam felé fordítom az órát felvillan az amoled, vagy muszáj gombot nyomni ahhoz hogy azt lássam? Ugyanez a kérdésem arra az esetre is, amikor jön üzenet?
Ki lehet kapcsolni teljesen a másodlagos kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest