Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog

válasz doongoo #677 üzenetére

Igen.

Továbbá helyzetjelentés:
    Tegnap este (mert mire hazaértem, hogy kéznél legyen a telefon, kedves órám lemerült) bevittem a rendszerbe a Curve kártyát. Érdekesség, hogy a Galaxy-n felajánlotta a rendes MacterCard lehetőségét is, de hamar elutasította a bank a kérelmet. Így maradt a Curve, amit SMS hitelesítéssel, különböző kódok megadásával sikerrel felvittem a rendszerbe.

Egy kis érdekesség: Mikor a melóhelyen az óra közölte, hogy folytassam a műveletet a telefonon, akkor otthon a telefon szépen mutatta, hogy kapott kérvényt az órától és csináljam, azonban nem tudott tovább lépni. Mint kiderült, ennek oka az volt, hogy nem volt telepítve a GPay, ugyanis nem frissítés, hanem telepítés ikon fogadott a Store-ba. Csak kérdem én, akkor honnan szedte a felületet?

No, ezután aktiváljuk az órát is. Azt hittem egyszerűbb az átvitel, de nem. Ismét be kellett vinni hozzá a Curve kártya minden adatát, újra SMS hitelesítés, stb, tehát rendesen ki volt a KHM már miatta. De sikerült, irány a teszt, majd másnap.
    Reggel óra levétele a töltőről, látom, jelszót kér. Megadtam, majd mentem boltba és sikeres fizetés. Jelszót nem kért. Aztán nejem bement a Pepc.. szóval kínai áruházba, és ha már öröm van, átnyújtottam neki az órámat. Ő meg a pénztártól jön vissza, hogy jelszót kér.

Tehát elégedett vagyok mindennel. Amint leveszem a kezemről és leteszem, vagy felveszi más, azonnal lezár és ez így van jól. Fizetni vele kényelmes és egyszerű. Végre idáig is eljutottunk!

Peace

[ Szerkesztve ]

But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák