Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Szten Márs #7948 üzenetére

    Akkor ez lesz :) Hangszerbolt lesz a legjobb megoldás, vaterán csak ilyen 5-10-es egyforma pakkok vannak.

    A hangolónak utánaolvastam, csak pozitív véleményeket találtam és ajánlották is pár helyen másnak, hogy ilyet vegyen. A korg márka pedig önmagába elég jó, és ennek van mikforonja valamint bemenete is.

    Kép a cuccokról, szerintem a képen is látszik, hogy gyakorlatilag új, a fehér részen még rajta van a fólia és még az sem karcolódott össze. Rákeresve a gitárra én ezeket találtam róla: Juharfa test és nyak, rózsafa fogólap, 22 bound, vintage tremolo, 3 single coil hangszedő. Ahogy írtam van hozzá tok valamint egy széles vállpánt is, a gitáron van 1 hangerő és 2 tone, igazság szerint a két tone hatását én eddig nem igazán vettem észre, és az erősítőn lévő tone gombét sem. A több állású kapcsoló viszont egyik állásban olyan a hangja mint egy akusztikusnak a másikban pedig már olyan elektromosabb :) Jack kábel van hozzá amivel az erősítőre lehet kötni és egy rca-rca kábelt is kaptam de azt sehova sem lehet bedugni, na mind1 ha van valami az nem baj :)

    Az egésznek így inkább klasszikus vagy akusztikus a hangja, ha veszek egy [link] akkor már gondolom megoldható lenne pl egy fokkal keményebb hangzás is. Állandóan rá kell lépni a kívánt hatáshoz vagy az már csak plusz effekt? Amilyen hangzást szeretnék: [link] ilyesmit :)
    Ahogy ebben a videóban láttam egész sokat tud, és már választ is kaptam az egyik kérdésemre: nem kell folyamatosan nyomni :)

    (Lehet a többi gitár még jobb, de elsőre ez is profi hatást kelt legalábbis számomra, az pedig, hogy hibátlant sikerült találni külön öröm :) )

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák