Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz kaoszpapja #3200 üzenetére

    Hát ezek a h2, h4 pickupok marha olcsók, simán lehet cserélgetni, ha keresed a bodom hangzást. (Bár a hangzás főleg a kézben van ugye.. :) ) Monjuk nekem meglehetősen kényelmetlennek tűnnek ezek a v alakú gitárok, ülve nem tudom, hogy lehet játszani rajta, állva meg gondolom jól beakad mindenbe a két szára.

    (#3202) DeadMen
    Szerintem ha valaki megteheti, hogy jó hangszert vegyen, annak nem kell szart venni.. Tudod, ez olyan, hogy nem attól leszel jó programozó, ha előtte évekig csak homályos 14"-os monitoron dolgozhatsz, meg nem attól fogsz jobban megtanulni focizni, ha direkt olyan cipőt veszel, ami feltöri a lábad.

    A Cort pedig jópár éve gyárt gitárokat. Amúgy koreai a cég és nem annyira ismert még, mint mondjuk az Ibanez, ezért nem kell annyira megfizetni a nevet, mint más, híres gyártóknál. Amúgy az olcsó koreai Ibanezeket a Cort gyártja.
    Nekem nincs évtizedes tapasztalatom a hangszerekkel, viszont mindenhonnan azt hallottam, hogy ár/érték arányban jelenleg a Cort a legjobb (többek közt olyantól is, aki hangszerboltban dolgozott, tehát volt alkalma végigpróbálni a választékot), ezért vettem magamnak is Cort-ot első gitárnak. Gondolom próbálnak maguknak nevet csinálni, ezért nem gagyizzák el az olcsóbb gitárjaikat, illetve a drágák sem annyira drágák. Pl. Cort kx-custom-ba vagy a k/x/z6-ba beleraktak minden földi jót annyi pénzért, amennyiért mondjuk LTD-ből megveheted a belépőszériás, aghatis-ból készített, gagyi pickup-al szerelt modelleket.
    Sajnos 100 ezer alatt nem nagyon van választék, a Cort és Squier-t leszámítva max. az Ibanez-nek vannak normális gitárjai, amelyeket ugye a Cort rak össze + kifizettetik veled a márkanevet.. Vannak még gagyimárkák (Stagg, Vorson, hasonlók) meg mondjuk az Epiphone gagyi modelljei és kész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák