-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz Alexios #29378 üzenetére
Az a baj, hogy akarmivel hasonlitanad ossze, nem tudod, mert minden mas arkategoriaban fekszik, igy mindenhol vegig kell jarnod, hogy mik a kulonbsegek, es azok megerik-arban is, kezelesmodban is, mindenhol fel kell ezt a ket kerdest tenned
En pl fel merem vallalni, balfek, nagyon alap tanulo gitaros vagyok, legtobbszor csak skalazok es kromatikazok es a katanat is arra hasznalom leginkabb, hogy visszahalljam a hibakat es ugy javitani tudjak a kezmunkan
Ennelfogva tudom, hogy kb 4-5 evig nekem meg a katana is sok lesz tudasban, nem fogom kihasznalni, vagy elerni a korlatait, mert az a kezemben lesz, nem a motyoban, pedaltaposni mint steve vai meg plane nem fogok....
Ellenben mar most nagggyon ruhellem bonyolitani a dolgokat, alapvetoen el tudja venni a kedvem az ha 20-30percig kell keresni a szandot, amin mo djuk gyakorlok 10-15 percet..
.
Na erre mar latom hogy kesobb is kurvajo lesz a katana, gyujtogetem szepen a preseteket, importalom a tone studioba es ha arra tamad kedvem, duplakatt es megvagyok, gyun a metallica meg a satriani hangzas.... Jo jo, nem ugyanaz, en is alairom, de cserebe csak 40et koltottem, nem 400at nagy cuccra, vagy 120at komoly multira amivel meg steptsncolhatnek kozben, es nem kell ilyen olyan racken atvezetgetni sem a dolgokat meg a franc se tudja meg mit, hogy 2% kozelebb jussak a szandhoz...
Jok a modellezos cuccok, a tobbi is, csak nagyon kevesen gondoltak arra, hogy szoftveres kenyelmi megoldasokkal megtamogassak. En elnezem a ha gzasbeli hatranyokat, ha cserebe csak kettot kell kattintanom. De ez en vagyok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...